Oriveden hengessä!

pe 28.5 pärähti Tampereen HUB:ssa päällensä BarCamp, jonka Tatu ja Ville fakiiroivat. Osallistujia parikymmentä, meininki leppoisa ja oppimispitoinen. Paikan päälle päästyämme tuli ovella vastaan Olli Kotro, Yrityshuoltamosta ja toimitti meille kirjeen ihan käteen. Kauas oli mentävä, jotta Olli sai poljettua postinsa meille. Olli kun vaikuttaa myös Jyväskylässä. Ja oli Olli onnellinen osallistumisestaan BarCampiin.

Johanna oli myös aivan liekeissään. Matkalla hän selitti Bego:lle sanaa Orivesi englanniksi: ” Male horse and…” Bego mietti hetken ja vastasi:” Hmmm, I know that in America they have Pony Express”. Lopulta kuitenkin ymmärrys syntyi ja viesti meni läpi. Ja siitähän vuorovaikutuksessa usein on kysymys – molemminpuolisesta halusta ymmärtää vaikka sanallinen ilmaisu ontuu. Joku onkin sanonut merkitsevämpää olevan sen mitä jätämme sanomatta. Smack the pony! Reissu oli onnistunut, vaikkei minun ja Villen vetämään settiin osallistunut kukaan. Kahvilan edessä oli kuitenkin hieno pöytä! Tällaisella saat apinat aivan sekaisin.

Tekstissä kun sanotaan Hennan mukaan:” Rakastan banaaniaa – pientä perhe välipalaa”. Rakkaudessa on kaikki mitä tarvitsemme! Jos se on keltaista ja banaania.

Tantourist, turistina elämässä.

Tagged under

  1. Marie Reply

    Umm, guys, sorry to be a wet blanket here, albeit a yellow one, but ORI is not merely a ”male horse” but actually he is a stallion. And Henna darling, ”petite dejeuner” is not ”pientä välipalaa” vaan aamiainen ranskaksi…Je suis desolee, mais c’est n’est pas vrai, Henna!
    Ystävällisin terveisin, Marie X (iso keltainen X)

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.