Keksijä Keränen Youtubessa

Bloggaus suomeksi alla:
Kävin kesällä Espanjassa parin viikon reissun. Siihen kuului mm. muotoiluajattelu- ja yrittäjyyskurssin vetoa yhdessä Max Olivan ja kumppanien kanssa IE yliopiston kesäkurssilaisille, sekä vierailu Minn-kaveri Pablon luona Valenciassa, kellä on oppimismatkatoimisto siellä. He olivat tehneet videoita eri alojen asiantuntijoiden kanssa jo aiemmin, ja keksimme kahvilla että voisimme tehdä videon yhdessä. Se oli hauska kokemus, ja video on kyllä mainio!

Here’s the blog text in English:
Last summer I spent couple of weeks in Madrid with Max Oliva, as we did a summer school for IE’s prospective students on Design Thinking and social entrepreneurship. It was a great experience, and a lot of fun. Definitely a good step towards building the rural design and entrepreneurship school.

On one weekend I also visited my friend Pablo Camino of Viajar estudiar with whom I get to know via Minn Master Program. He has a video master Cesar in his team, and together we had a great time making this video you see below. It’s about innovation, learning and the organizations of the future.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.