Art of Hosting in 8.-10. of May at Otavan Opisto Finland

Bloggaus suomeksi alla:

Järjestämme yhdessä Otavan Opiston kanssa tänä keväänä jo neljättä kertaa Art of Hosting -osallistavan johtamisen koulutustapahtumaa. Tapahtuma on englanninkielinen ja tulee olemaan kova juttu myös tänä vuonna, tervetuloa mukaan! Monkeysta mukana ovat ainakin Ville Keränen vetäjänä ja Tatu Tuohimetsä sekä Johanna Hytönen osallistujina. Lataa ylläoleva kutsu PDF-muodossa: Art of Hosting Invitation May 2014 Finland

Here’s the blog text in English:
Together with Otavan Opisto and other partners we organize the 4th Art of Hosting training here in Finland. It’s going to be in May, and you are cordially invited. Please have a look at the invitation above or download the pdf here: Art of Hosting Invitation May 2014 Finland.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.