Referenssi: Muutosagenttien valmentaminen ja muutoksen aloittaminen

Tämä referenssi on ollut osa Kokeiluraportti 2/2015 -uutiskirjettämme. Käy vilkaisemassa koko kirje tästä.

Emme voi kertoa organisaation nimeä tai hankkeen tarkkoja yksityiskohtia tällä sivulla. Jos sinua kuitenkin kiinnostaa kyseinen case, kokeilut ja kokeilukulttuuri, ota yhteyttä: Tatu Tuohimetsä, +358 40 831 8118, tatu@banana.fi

Toteutimme erään suuren suomalaisen eläkevakuuttajan yli vuoden kestävän hankkeen, jonka kärjessä oli muutosagenttien valmentaminen koko organisaation muutostilanteeseen. Lue lisää kyseisestä hankkeesta seuraavilta slideiltä. Kokeilut-uutiskirjeemme teeman mukaisesti lue hankkeen kokeiluista ja lopputuloksista sivuilta 9 – 11. Tartu myös Keltaisen Toukokuun tarjoukseemme ”Mikä ihmeen kokeilukulttuuri?” sivulla 12.

Tässä caseen liittyvä Katri Viippolan video siitä, miksi hän on päätynyt tekemään yhteistyötä Monkey Busineksen kanssa.

Tagged under

I am working as a part of a collective called Monkey Business. I am one of the seven owners in Monkey Business / Monkey And Banana Cooperative. On a mission of making the world more FUN and YELLOW. We Monkeys believe that work should be more fun and less junk for people. We shape working habits, working surroundings & environment, and sometimes the work itself. We do that through learning design and participatory methods. In practice in most projects, this means that we get people in the organizations to speak differently, from their heart - act differently, more proactively - excited about developing their work and the whole organization forward. We do this by opening their views and especially by immediate ACTION, doing continuous experiments. I also work in Team Coaching international team entrepreneurs and mentoring lecturers at a new BBA degree program in Restaurant Entrepreneurship at Laurea University of Applied sciences.

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.