Kepulikonsultointia?

Olinko eka? Mahtavaa! Meillä on nyt siis uudet nettisivut. Olemme itse Monkey Busineksen suurimpia faneja joten tämä on todella mieltä räjäyttävää, räväyttävää ja kiljua käyttävää. Tsemppiä Anu!

Ainoaksi huoleksi Villen kanssa lounaalla nousi sisältö. Tai ei ehkä edes ainoaksi tai oikestaan huoleksi, mutta kuitenkin. Käytämme kepulikonsultti sanontaa kouluttajista/konsulteista jotka vetävät aina samat räpit, kalvot ja sisällöt muokaten vain otsikon aikaan sopivaksi. Hehkeyttävät, sanoisi Timo Rope. Timo ei tosin lukeudu tähän kepulikonsultti sarjaan, mutta hehkeyttää kuitenkin. Kyseisten kepulikonsulttien kohdalla tulee mieleeni esittää kysymys jonka lapsi oli esittänyt Pekka Himaselle aikoinaan:” Ollaanko me suorassa lähetyksessä vai tullaanko videolta?” Miksi tilata konsultti paikan päälle jos DVD ajaa saman asian? Huonot jutut voisi skipata ja parhaat ottaa uudestaan? Miksi yleensä haluamme kuulla kouluttajan suusta samat asiat jotka lukevat hänen kirjassaan?

 ”Don´t worry – be crappy” olkoon linjamme ja ”let´s do the newer” eli sivut auki. Itse olen sitäpaitsi niin laiska ja yksinkertainen, että aion jatkossakin kuunnella kepulikonsultteja ja julkaista keskeneräisiä materiaaleja…

Tantourist.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.