Hyvä elämä?

Hyvä elämä syntyy Esa Saarisen sanoin paremmista ajatuksista. Itse uskon tähän. Kokemamme todellisuus rakentuu ajatuksista ja käyttämistämme sanoista. Voimme siis itse päättää mitä todellisuutta elämme.

Tämä käsitys kyllä haastetaan hyvin pian keskusteltaessa erilaisten ihmisten kanssa. Tuntuu kuin osa ihmisistä olisi ulkoistanut elämänsä yhteiskunnalle. Kuka on yhteiskunta? Kuka asioihin voi vaikuttaa? Minä näen paikallisen toiminnan kaikkein tehokkaimpana. Byrokratian rattaat ovat tähän litteän ja globaalin maailman virtaan aivan liian hitaat. Luistinkentän ehtii itse aurata ajassa joka menee asiasta jurnuttaessa.

Jyväskylässä lanseerattiin viime lauantaina 20.3 ÄLLIKKÄ -keräys. Ällikkä on:

yllättävä ajatus, idea tai havainto joka aiheuttaa positiivisen tunnekokemuksen

Kerättyjen älliköiden pohjalta rakennetaan ohjelma 9.6 kaupunginkirjastolla tapahtuvaan Ällikkämyllyyn – kaupungin tulevaisuusfoorumiin. Älliköitä voi syöttää vaikka tänne: http://webropol.com/allikka.net Minkä asian soisit lyövän itsesi ällikällä? Epäilijöitä ja valittajia varmasti löytyy, mutta kuinka kääntää kelkka. Kuinka tuottaa positiivisia älliköitä? Hyvä elämä syntyy paremmista ajatuksista.

Suomussalmelta ponnistaa Juha-Matti ”Juhis”  Kinnunen. Juhiksella on mielestäni  ällistyttävä kyky tuottaa älliköitä, sarjakuvan muodossa. Juhiksen kykyä voisi valjastaa monenlaiseen käyttöön: markkinointiviestintään, tapahtuman tallentajaksi, koosteen tekijäksi tai EU -raportin tuottajaksi. Soita 0400 687 196.

Tantourist.

ps. Itse löin itseni aamulla ällikällä ja lähdin hiihtämään! Päivä alkoi erilailla.

Tagged under

Participating individuals in various development processies since 2005 in Finland, Sweden, Spain, Island and Oman in focus to create an organization from future. Yellow playful and sincere. My goal is to make people think and act differently. A total nongeek. Specialties: Participatory Leading Methods, focused on early stages of change processies, culture change, interaction cultures and systems thinking / pragmatism. Yellow clothing! Entrepreneurship, innovation, personal mastery, climbing, learning. Voicing - speaking from heart, raising stupid questions. Suomeksi: Simppeliyskonsultti jonka ydintä on saada ihmiset tekemään kokeiluja jotta syntyy uutta ja asioiden tila muuttuu. #kokeilukulttuuri #kokeilut #oppiminen TEKIJÄ ON SANKARI - AINOA EPÄONNISTUMINEN ON ETTEI OPI, MITÄÄN!

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.