Mistä on Monkey Busineksen syyspäivät tehty?

Meille apinoille kesän loppuminen ja töiden alkaminen on hauska juttu. Siihen syynä on se, että kun työt alkavat edessä ovat aina niiiiiiiin mukava Monkey Busineksen syyspäivät.

Viitasaaren komein kesäkeittiö!

Tällä kertaa MB:n syyspäivät vietettiin Viitasaarella Tatun vanhempien uskomattoman hienolla mökillä. Tässä teille listaus siitä mitä Monkey Busineksen syyspäivät pitivät tällä kertaa sisällään.

2pkt Ruispaloja, 400g Oivariinia, kymmenkunta banaania, kattilallinen herkerokkaa, 400g Kasleria, 12 olutta, 2 siideriä, reilu kilo Tatun Isän kaataman hirven sisäfilettä, 4,5l maitoa, muutama peruna suoraan maasta nostettuna, noin 3 tuntia savusaunomista, uimista järvessä, tikanheittoa, jonkin ihmeen tennistyyppisen pelin pelaamista, jalkapallon potkimista, hauskoja juttuja, ikimuistoisia hetkiä, suoraan puhumista, vilpittömiä katseita, ylävitosia, selkäläpsyjä, kävelyä visiovuorelle, budjetin läpikäymistä, pelisääntöjen sopimista, lennokkien tekemistä ja lennättämistä, paljussa lillumista, tähdenlentojen ihailua, etunojapunnerruksia, leukojen vetämistä, nukkumista mökissä ja aitassa, halauksia ja naurun remakkaa.

Leidit Henna ja Johanna olivat tehneet hienoa työtä laatiessaan meille budjetin. Sen mukaan meidän pitäisi tuoda kassaan noin 15k joka kuukausi. Se tuntui monesta hurjan isolta summalta ja kyllä kai se sitä onkin. Viime kevään ja kuluvan kuun hyvä laskutus kuitenkin luo meihin uskoa. Niin ja tietysti trendi, se on nouseva. Kauppa käy jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla ja siihen pitää olla tyytyväinen.

Täällä savusaunottiin makiasti!

Kehittymisen kannalta merkittävä asia on myös se, että asiakkaat ovat alkaneet ottamaan meihin päin yhteyttä. Jotain on siis tehty oikein. Pysähtyä ei kuitenkaan saa. Meidän on kiinnitettävä huomiota viestintään ja siihen mihin suuntaamme energiamme. Blogi pysyy edelleen tärkeimpänä viestintäkanavana, mutta muutakin tarvitaan. Milloin ilmestyy seuraava Yellow Press? Tehdäänkö esitteitä? No tänä syksynä ja kyllä tehdään. Myös keväällä uudistettuja nettisivuja pitää parantaa jatkuvasti. Syksyn aikana nettisivuillemme ilmestyy uusi aplikaatio jonka tarkoituksena on auttaa teitä ymmärtämään entistä paremin mitä meiltä voi ostaa.

Tatun yrittäjäuran alku, Savivuoren kioski.

Keskustelua käytiin myös viime keväästä. Silloin kaikilla ei ollut kivaa eikä töitä tehty yhdessä. Mitä siitä opittiin? Ainakin se että itsestään ja omasta jaksamisesta on huolehdittava. Ja kun toiset näkevät, että nyt mennään ylikierroksilla niin silloin on lupa ja pitääkin puuttua. Pakkoloma tai vapaapäivä kiireenkin keskellä on parempi vaihtoehto kuin börnis. Hauskaa pitää olla. Se on ehkä kuitenkin meidän tärkein mittari. Jos meillä ei ole kivaa ei meidän asiakkaillammekaan ole. Meidän missiona on tehdä maailmasta keltaisempi ja siihen me ei naamat yrmyssä pystytä.

Syksyllä 2010 Monkey Busineksella on hyvä meininki. Usko omaan tekemiseen on vahva. Kuljemme kohti isompia asiakkuuksia ja haastavampia caseja. Elämä on keltaista ja oppiminen on hauskaa!

Keltaisia terveisiä,
Janne Monkey

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.