Tupsu, Mainio apina

Reilu vuosi sitten, kesäkuun 10. päivä, sain sähköpostin Kajaanista:

From: Juha-Matti
Subject: apina
Date: June 10, 2009 5:18:45 PM GMT+03:00
To: Ville

Moi

Juha-Matti tässä Intotalolta. Nic katsoi tuossa yhtä piirrostani ja huomasi siitä apinan kuvan.
Pyysi lähettämään sitten kuvan sulle.

(c) piirtäjä.fi

Kiitos Nic, kun pyysit Juhista laittamaan kuvan meille. Me innotuimme, ja tilasimme Juhikselta superapinat. Lisäksi Juhis on piirtänyt myös sarjakuvia mm. Tupsusta, joka on mainio apina. Me innostuimme myös tästä mainiosta apinasta, Tupsusta. Olemme seikkailleet Juhiksen kanssa myös Islannissa viime syksynä, NoCry -projektin puitteissa järjestetyssä LAVA09-seminaarissa.

Nyt pyrimme saamaan piirtäjän kylään Jyväskylään viikoksi syys- tai lokakuussa. Hän piirtäisi meille apinoita (niitä tarvii aina!), sarjiksia (Monkey Busineksen tarina) jne. Mutta se ei välttämättä täytä hänen koko kalenteria. Eli olisiko sinulla tai tutullasi tarvetta sarjakuville tai piirroksille? Ota yhteyttä niin juonitaan lisää.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.