Palkintoperjantai!

Viikko Monkeypesällä on taas kiitänyt iloisissa ja ahkerissa merkeissä. Asiaa on tullut paljon ja asian vierestä enemmänkin. Nyt perjantai-iltapäivänä rokki, house, drumm’n bass ja poppi soi, ja viikon työt alkavat olla pulkassa. So things are in ”pulkka” now!

Päivän päätteeksi palkitsimme viikon ja kuukauden sankareita! Yllä olevassa kuvassa palkitaan lokakuun eli juuri alkaneen kuun työntekijäksi valittu Saana Härkönen. Saanan valinta kuukauden tulevien töiden tekijäksi perustui tilastoituihin tuloksiin edellisen kuun hyvistä töistä, joten Saanaa kannustetaan jatkamaan vähintäänkin samaan tahtiin. New Yorkista asti haetun Oscar-palkintopatsaan ja Vapauden patsaan kruunun luovutti Anu Manner.

Alla olevassa kuvassa Monkey Business More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning. -paidalla palkittuna apinain kaverina hymyilee sarjakuvapiirtäjä Juha-Matti Kinnunen, joka on työskennellyt kanssamme viikon piirtäen sarjiksia tarinoistamme, tuotteistamme ja palveluistamme. Niitä tulette vielä näkemään!

Hyvää viikonloppua kaikille apinoille ja apinoiden kavereille!

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.