Visualisointia apinaluolassa

Hep! Kuten Tatu tuossa aikaisemmin kirjoittikin, keltaiseen toimistoomme on pesiytynyt uusi ihminen. Tiina Hoskari on visualisoija, piirtäjä, kuvittaja ja älyttömän hyvä tyyppi. Viime perjantaina Tiina piirsi yhden tuotteemme, Johtavien ajatusten synnytysprosessin isoksi kuvaksi. Tässä hieman videokuvaa.

Tiina on meillä Monkey Busineksessa nyt työelämävalmennuksessa vuodenvaihteeseen asti, mutta se ei estä teitä käyttämästä Tiinan palveluita jo tämän vuoden puolella. Tiina visualisoi kohtaamiset, palaverit, strategiat ja niin edelleen. Oikeastaan mitä vaan.
Otathan yhteyttä mikäli innostuit! Tiina Hoskari / p.044 214 5815 / tiina.hoskari@gmail.com

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.