Joulukalenterin luukut 3 & 4 Hubia ja koodausta

Tuli pieni viive kalenteriin syystä että panostimme juhlimiseen niin paljon, ettei postaus päätynyt blogiin asti enää illalla.

Kippis Tiina & Liher. Kiitokset kaikille juhlijoille ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle!

Eilisen juhlan aihe oli Hub Jyväskylän pop up –viikkojen päättyminen. Kaksi viikkoa hubittelua on ollut hyvä kokeilu, jonka tulosten tarkka tutkiminen alkaa nyt. Bileetkin onnistuivat mainiosti, ja houkuttelivat Hubille taas uusia kasvoja erilaisine osaamisineen. Hub-yhteisössä alkaa todellakin olla  monialaisuutta. Yksi vain puuttuu… Olen ajatellut, että hyvien sopimusten luomisessa paras kaveri olisi hyvä juristi, ja nyt meiltä Hubista puuttuu enää vain juristi!

Party Monkeys, Janne oli toisaalla valmennuskeikalla.

Toinen juttu tälle päivälle on Hackathon. Tänään 4.12. kasaantuu ympäri maailmaa eri kaupungeissa ihmisiä yhteen ideoimaan, kehittämään ja koodamaan avoimen datan pariin. Näin myös Jyväskylässä. Ja tämänkin Hubilla. Poikkesin siellä äsken, ja näytti koodaus kiinnostavan – intensiivinen työskentely karuissa olosuhteissa oli alkanut. Mielenkiintoista nähdä tuloksia sitten kun homma on pulkassa.

Kivaa lauantai-iltaa toivoo,

Henna

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.