Joulukalenteri 18. luukku: Kauppa-auto

Tämä syksy on ollut käännekohta Monkey Busineksen liiketoiminnassa. Olemme tehneet paljon tuotekehitystä ja panostaneet siihen erityisen paljon. Syksyn aikana meillä on ollut viikon ajan piirtämässä sarjakuvia palveluistamme Juha-Matti Kinnunen ja Tiina Hoskari. Monkeyn syntytarinasta ollaan edelleen innostuttu ja Juha-Matin sarjakuvan innostamana siitä syntyi Keltainen Asenne -työpaja. Mielenmallipeliä olemme jumpaneet paljon yhdessä ja asiakkaiden kanssa. Onko Mielenmallipeli Monkeyn hittibiisi? Ehkä. Huomasimme, että Mielenmallipelin suhteen ajatuksemme olivat niin lennokkaita, että pyysimme apua Viestintätoimisto Suodattimen Jussi Junikalta. Jussi otti haastavan tehtävän vastaan -tuotteistaa Monkeyn kanssa! Monkey elää luovassa prosessissa ja siihen yleensä temmataan mukaan myös yhteistyökumppanit, asiakkaat kuin kaveritkin. Jussi teki kuitenkin hienoa työtä ja saimme Mielenmallipeli-esitteen ja pelin kulkua kuvaavan esitteen.

Ville on ollut erittäinkin pätevä Baskimaan reissun jälkeen. Ville on päivitellyt blogia ja nyt blogissa näkyy kaikkien apinoiden twiittaukset sekä Instagramin kuvat. Blogiin on ilmestynyt uusi välilehti Twitterissä. Siellä on FloAppsin tekemä twiittauskartta, missä näkyy apinoiden twiittaukset kartalla ja alapuolella voi myös selata twiittejä.

Australian apina Hanne palasi melki vuoden reissun jälkeen ja tammikuussa perässä tulee HugoMonkey. Uskon vauhdin kasvavan. Olemme nousussa!

Parin kuukauden ajan meillä on ollut työn alla myös Kauppa-auto nettisivuille helpottamaan Monkeyn palveluiden löydettävyyttä. Koska tuotteistukseen on panostettu paljon, haluttiin toki myös kertoa siitä muille. Siitä syntyi Kauppa-auto, jonka koodaamisessa auttoi partaniekka Hobosta. Kauppa-autoon on tarkoitus vielä lisätä linkkejä, kuvia, referenssejä ja ladattavia esitteitä. Kävisitkö vilkaisemassa Kauppa-autoa ja kommentoi mitä olet siitä mieltä. Se olisi oiva joululahja apinoille. Niin ja miksi Kauppa-auto on juuri Kauppa-auto? Sehän on netissä, oikeastihan se on tuotevalitsin, pölhöt. No, vahnan ajan maalaisromanttiset kauppa-autot on vaan niin söpöjä. Kauppa-autoon liittyy ihania muistoja lapsuuden intiaanikesistä, silloin kauppa-auto pysähtyi meidänkin kotiristeykseen Suomen sydämessä Kelloperällä. Monkeyt haaveilee erittäin salaisesti omasta keikkabussista, joka olisi myös Kauppa-auto, entisaikojen kohtauspaikka. Siksi.

Eipä sitten muuta kuin uudistuneita sivuja tutkiskelemaan! Muista heittää komentilla.

Keltaista viikonloppua toivotellen,

JohannaMonkey

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.