Mielenmallipelikiertue

Henna Monkey kuvaili omaa toimintaansa seuraavasti ”‎Nyt on niin kova vauhti, että en uskois, jos en itse sitä näkisi.” Sama meininki on Monkey Busineksessä.
Monkeyt on tavannut paljon ihmisiä, joita kiinnostaa kovin Mielenmallipeli.
Monet uudet kumppanit ja asiakaat ovat myös sanoneet, että olisi hyvä nähdä Monkey Business ”in the action” ennen kuin ruvetaan enemmälti yhdessä touhuamaan.
No helvata, pistetään Mielenmallipelikiertue käyntiin! Paikkakuntina Tampere, Helsinki ja Jyväskylä. Ainakin näin aluksi.
View more documents from MonkeyProjects.
Mukaan mahtuu vain 20 nopeinta, joten jos kalenterissa on vapaata niin ilmoittaudu mukaan nopsaan. Ja tuo kaverisikin!
Ilmoittautua voit täällä: http://bit.ly/MB_MMP_kiertue

Keltaista päivää toivotellen,
Johanna Monkey

Tagged under

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.