Keltaisen toimiston 1-v synttäreistä

Tänä aamuna Monkey Mondayssa tuli puhetta keltaisen toimiston 1-v synttäreistä, jotka on jo 10 päivänkuluttua, perjantaina 25.2. Kysymys kuului, missä mennään? Kerroin asiasta suullisesti, ja lupasin päivittää blogia aiheesta myös. Heti alkuun video, joka kertoo hyvin miksi tämä seminaari + iltajuhlat järjestetään. Se on animoitu Steven Johnsonin puhe, ja hän on kirjoittanut myös kirjan Where Good Ideas Come From. Videon perusideana on, että ideoiden kehittyminen vie aikansa. Tärkeää on myös kohdata muita ihmisiä kenen kanssa keskustella ideoista, ja yhdistellä niitä. Uskomme, että meillä on paljon kivoja kavereita, ketkä voisi hyötyä toistensa ajatuksista.

Olisi huippua jos pääset paikalle klo 13:00 alkaen. Silloin räjähtää käyntiin moottorit ja virallinen seminaari! Aloitamme esittäytymällä ja tutustumalla, luomme musiikin avulla rennon ilmapiirin ja ehkä kerromme kolmen asiasanan avulla keitä oikein olemme ja mikä on elämän tarkoitus. Alustavan aikataulun mukaan klo 14 annamme puheenvuoron tulevaisuustutkija Olli Hietaselle, hänen tarkoituksena avata ajatteluamme kysymyksien ”Mistä ideat tulevat?” ja ”Miltä tulevaisuuden organisaatio näyttää ja tuntuu?”

BarCampin ja Open Spacen hegessä kaikilla osallistujilla on mahdollisuus kerätä ihmiset ympärilleen keskustelemaan tärkeistä kysymyksistä. Tässä vielä hyvät diat siitä miten BarCampiin ja meidän syntymäpäiväseminaariin voi valmistautua:

Virallinen seminaariosuus loppuu klo 17:00, jonka jälkeen mahdollisuus syödä illallista, saunoa ja nauttia illasta. Olemme tilanneet paljun pihalle, terassilla on lunta ja sisällä viidakkorummut soi. Mahdollisesti keikalla Monkey Busineksen 1. yrityskummi Timo ”LeTim” Lehtonen, sekä Jungle musiikkiin erikoistuneet DJ’t Chris Robin ja Quadra. Kovaa menoa tarjolla! Jotta osaamme varata tarvittavat määrät ruokaa ja juomaa, olisi tärkeää että ilmoittautuisitte seminaariin tämän lomakkeen avulla. Jos on kysyttävää niin minulle voi soittaa numeroon 040 731 2084. Tervetuloa! Keltaisin terveisin, Ville + Monkeys

Ps. Jos tarvitset virallista ohjelmaa, niin voit ladata yhden A4:n PDF:n tästä linkistä.
Ps2. Tapahtuman Facebook-event täällä.

Tagged under

  1. Riikka Mäkelä Reply

    Jos joku kaipaa kyytiä Lahdesta päin n. aamu kymmenen aikoihin perjantaina, niin vielä on jopa 4 paikkaa vapaana! 🙂 Eli viestiä vaikka facen kautta tai tänne.

    t. Riketti Raketti

  2. Pingback: Tweets that mention Keltaisen toimiston 1-v synttäreistä | Monkey Business -- Topsy.com

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.