Mistä tietää että on elossa?

Elämä on annettu meille elämistä varten. Liian usein ihmiset elävät työpaikoillaan suuressa näytelmässä. Jokaisella on oma roolinsa ja maski, joka peittää hänen todellisen luonteensa. Tunteita ei saa näyttää. Politiikasta, uskonnosta, sairauksista tai seksistä ei saa puhua koska joku saattaa loukkaantua tai ainakin vaivaantua.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa luovuuden ja oppimisen näkökulmasta? Minä väitän, että oppiminen hidastuu ja luovuus katoaa. Ei uskalleta pelata omilla vahvuuksilla. Eiköhän kaikki lyödä itseämme vasaralla niin selviää olemmeko elossa.


Janne Monkey

Tagged under

  1. Janne Reply

    Näin hääjuhlahumu viikonlopun jälkeen olo on muuten yllättävän epätodellinen. Johanna sanoi aamulla heränneensä vasta Jyskän varastomyymälän kohdalla ja seuraava kirkas hetki oli Vaajakosken keskustassa. Onko sinulla ollut tänään kirkasta vai sumuisempaa?

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.