Neljä vuotta ensimmäisestä Monkey Business keikasta!

Lordin aukio Rovaniemi

Ville & Tatu Rovaniemellä ekan keikan jälkimainingeissa.

Neljä vuotta sitten ajoimme Tatun kanssa kohti kotia Rovaniemeltä, missä olimme 4. lokakuuta 2007 heittäneet kaikkien aikojen ensimmäisen keikkamme keltaiset farkut jalassa, ja Monkey Business T-paidat päällä. Kyseessä oli Yritä! -hankkeen loppuseminaari, missä meillä pieni työpaja ja paneelikeskustelu. Jännittävää oli, ja on edelleen. Ollaan aika monia juttuja tehty neljässä vuodessa, Monkeyja tuli nopeasti lisää kolme-neljä, ja nyt Minna uusimpana meitä on seitsemän. Lisää mahtuu! Etenkin myyjät, valmentajat, koodarit, muotoilijat ja muutkin, jos haluatte tehdä maailmasta keltaisemman, yrittää uusia juttuja ja pitää hauskaa, ole meihin yhteydessä.

Neljä vuotta. Välillä on ollut notkoja ja laaksoja, ja välillä olemme olleet nousussa. Eteenpäin on menty. Paljon on opitty. Bisnestä me opetellaan. Mitä on myynti? Mitä on markkinointi? Mitä on johtaminen? Isoja kysymyksiä kaikki. Päivittäin kaverijohtajan on paikka ansaittava tiimiyrityksessä. Yhdessä yrittäminen on helppoa mutta vaikeaa, sekä hauskaa ja mielenkiintoista.

Kiitos teille, ketkä meidän on ollut ilo ja kunnia tavata matkan varrella. Uusia seikkailuita innolla odottaen ja kehitellen, hyvää syksyä kaikille!

Tagged under

 1. Tatu Reply

  Neljä vuotta, eikä suotta. Itkua toki, vaan paljon enemmän naurua. Elämää jossa on elämän maku ja haju. KIITOS! Ville, Henna, Johanna, Hugo, Janne, Minna, Dr Hastings, Iiro, Riikka, Kalle, Paavo ja kaikki jotka uskaltavat rakastaa.

  Life is a journey!

  Tatu, Aktiivipoika

  1. Ville Reply

   Moi Oona!
   Kiitos kysymästä. Keltaisia farkkuja sai nelisen vuotta sitten JC:stä. Nyt meillä on tilaus vireillä Kalle Kuuselalle. Hän on luvannut Multian tehtaalla tehdä meille lisää keltaisia farkkuja. Jee!

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.