Ruusuja – ei risuja!

”Mitä ihmettä? Mitä, miksi minulle? Mikä tämä on? Mikäs tässä on taka-ajatuksena. Mitä tämä tarkoittaa? Oi kiitos – IHANAAA! Nyt on kyllä kauhea kiire, mutta tämä pelasti päiväni, kiitos. Kyllä ne pojatkin näistä tykkää. Eipä olla nähtykään pitkään aikaan.  Saanko minäkin – veisin vaimolleni? Mr Monkey minkä menitkään tekemään!”  -Kommentteja ruusun kohdanneilta-

 

Niin pienellä, niin vähällä voi ilostuttaa ja sulostuttaa toisen päivää reippaasti. Mitä kaikkea voisikaan seurata jos antaisimme hyvän kiertää? Mitä jos Jyväskylässä annettaisiin kymmenen kertaa enemmän ruusuja verrattuna muualle suomeen? Kuinka poistaisimme ruusun antamattomuutta? Kuinka antaisimme enemmän ruusuja? Miksi ruusun saaminen herättää epäilyjä?

Ihmiset ovat onnellisempia, kun he ovat anteliaita, vaikka eivät olekaan sitä usein arjessaan. Hymyily tekee ihmiselle hyvää ja ihminen voisi puhjeta kukkaan. Mutta nalkkiin jäänyt päämme ja urautuneet ajatukset estävät meitä pääsemästä eteenpäin.  -E. Saarinen-

Risuja, niitä elämä antaa riittävästi meille kaikille.

Tagged under

Participating individuals in various development processies since 2005 in Finland, Sweden, Spain, Island and Oman in focus to create an organization from future. Yellow playful and sincere. My goal is to make people think and act differently. A total nongeek. Specialties: Participatory Leading Methods, focused on early stages of change processies, culture change, interaction cultures and systems thinking / pragmatism. Yellow clothing! Entrepreneurship, innovation, personal mastery, climbing, learning. Voicing - speaking from heart, raising stupid questions. Suomeksi: Simppeliyskonsultti jonka ydintä on saada ihmiset tekemään kokeiluja jotta syntyy uutta ja asioiden tila muuttuu. #kokeilukulttuuri #kokeilut #oppiminen TEKIJÄ ON SANKARI - AINOA EPÄONNISTUMINEN ON ETTEI OPI, MITÄÄN!

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.