Intialainen lahjakkuus? Joulukalenterin luukku nro 9

Jokaisella meistä on piileviä kykyjä ja joskus ne pomppaavat pinnalle mitä omituisemmissa tilanteista. Koskaan ei tiedä mikä keneenkin uppoaa. Joulua odotetaan ja yleensä lahjat yllättävät positiivisesti. Katsoin tämän intialaisen talent-videon ja yllätykseni oli no…. no… erittäinkin hämmästyksen kautta positiivisuuteen uppoava. Suosittelen joulun lämmitykseksi sekä pitämään lapset ja aikuiset kilttinä. Tätä videota ei suositella heikkohermoisille.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.