Joulukalenterin luukku nro 17: Katse ja kosketus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Osallistuin Villen kanssa Nordic Business Forumiin Jyväskylässä ja tapamisemme siellä monta mielenkiintoista ihmistä. Tapahtuman toisena päivänä menimme yhteistuumin lounaalle ja istahdimme pöytään kahden ladyn viereen. Pian kävi ilmi pöytäseuramme olevan innostunutta ja vilkkusilmäistä porukkaa. Kikka Pohjaväre ja Niina Sainius, kaksi sympaattista voimanaista.

Kikka ja Niina auttavat ihmisiä laskemaan panssarihaarniskansa ja naamiot, loistamaan omana itsenään ja kasvamaan omaan potentiaaliin. Kikka työskentelee Vierumäen urheiluopistolla Mediapajan johtajana ja Niina yrittäjänä Ilo Esiintymisvalmennuksessa.

 

Jokaisessa meissä on ainesta tähdeksi – oman elämän ja ammattitaidon sankariksi! Meissä jokaisessa on valtavasti sellaista potentiaalia ja talenttia, jota emme vielä osaa hyödyntää, emmekä uskalla paljastaa julkisesti. Piilotamme usein parhaan osan persoonaamme jännityksen ja erilaisten oletusten vuoksi lukkojen taakse.

Kävimme Villen kanssa tapaamassa voimakaksikkoa ja tutustuimme samalla Mediapajaan, jossa koulutetaan urheilujournalisteja, urheilijoille media- ja esiintymistaitoja, sanatonta viestintää sekä tarjotaan yrityksille esiintymisvalmennuksia.

Mediapaja on oivallinen kokemuksellisen sekä tekemällä oppimisen ympäristö. Vehkeet ovat viimeisen päälle ja tilat ovat helposti muokattavissa. Mediapajassa tehdään moniammatillisia yhteistyöprojekteja, joissa tuotetaan ja toteutetaan dokumentteja, radio-ohjelmia, tiedotustilaisuuksia yms. Katso Mediapajan esittelyvideo tästä ja pääset kärrylle mistä on kysymys.

 

 

Kotimatkalla olimme iloisia tekemistämme havainnoista: Kikka johtaa Mediapajaa suurella sydämellä, naisten katseesta välittyy aito ihmisestä välittäminen, intohimo ja innostus tekemiseen sekä täysillä heittäytyminen tilanteisiin. Halauksia ei säästelty ja jokainen oli huomion ja ajan arvoinen. Minulla on paljon opittavaa. Anna aika ihmiselle, joka astuu ovesta.

 

Monkey Busineksen ytimessä on dialogi, sydämestä puhuminen, tiimiyrittäjyyden avulla henkinen ja ammatillinen kasvaminen omaan potentiaaliin, jokaisen supervoiman löytäminen, uskallus olla oma itsensä, rohkaisu & innostus. Meillä on monta yhtymäkohtaa Kikan ja Niinan kanssa. Toivonkin todella, että löydämme tulevaisuudessa käytännön yhteistyön paikan, sillä se olisi varmasti riemullista!

 

Jouluisissa tunnelmissa,

Johanna Monkey

 

Tagged under

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.