Konttikiertokoulu eli Pop Up Design School

Olen viime kesän OKCON Berliinistä lähtien haaveillut Fab Labista Jyväskylään. Ja suuri ilo oli viime syksynä kuulla, että tänne perustettiin JKL Hack Lab! Mahtavaa! Lisäksi pääkaupunkiseudulle on juuri avattu TaiK:in toimesta Fab Lab Arabiaan ja tänä keväänä on avautumassa myös toinen samanhenkinen tekemisen paikka, nimittäin ADDLAB Otaniemeen.

Erinäisten keskustelujen ja ajatusten törmäyttämisen kautta idea Fab Labista, joka toimisi kontissa / rekassa / bussissa on kehittynyt. Siihen liittyen ylläoleva kuva on viimeisin päivitys. Ja alla myös hyvin nopea why? how? what? -kiteytys aiheesta. Hyvää viikonloppua kaikille!

Pop-Up D.School / Kontti-kiertokoulu!

Miksi? Jotta ihmisten luova potentiaali saataisiin toiminnaksi. Yhteisöllisen, monialaisen tekemisen lisääminen ja sitä kautta parempi paikallinen yhteisö, joka voi ratkoa paikallisia haasteita.

Miten? Tarjoamalla väliaikaisen tilan ja työkalut ideointiin, ideoiden kehittämiseen, prototyyppien valmistamiseen. Lisäksi ihmisiä, sekä fasilitaattorit että osallistujat, ketkä voivat auttaa tekijää ideansa kanssa.

Mitä? Kontti, missä tilaa ja fasilitointia. Kiertävä Fab Lab / D.School. Työkaluja muotoiluun ja ajatteluun. Paikka, missä idean voi viedä seuraavalle tasolle.

Kiinnostaako tälläisen kehittäminen? Ollaan yhteydessä! t. Ville / 040 731 2084 / @VilleMonkey

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.