2-v synttärisemman ohjelma! Pe 17.2.

Vaajakosken Teollisuustalo Vaajakosken rannalla on jännittävä paikka. Reilut kaksi vuotta sitten etsimme toimistoa Jyväskylän keskustasta. Janne löysi netistä kuvan hienosta saunasta, joka sattui olemaan Vaajakoskella vuokralla olevassa toimistossa (tai tuotantotila+sauna). Eihän siinä mennyt kuin 10 minuuttia kun päätimme lähteä saunaa katsomaan.

Nyt haluamme kutsua teidät, kaikki ystävämme ja uudet tutut, juhlistamaan alkavaa kolmatta vuottamme.

Synttärisemman ohjelma löytyy alla olevasta esityksestä sekä linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Ja Facebook eventti täällä!

Tulkaa ystävät, juhlitaan!

 

Yellow!

Henna, Johanna, Minna, Tatu, Ville, Janne, Hugo ja Valtteri

Tagged under

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.