Luukku 11: Konttikiertokoulu – Rural Design & Entrepreneurship School

Bloggaus suomeksi alla:
n. 28 tuntia sitten postasin tämän esityksen nettiin, ja se on saanut hyvin huomiota. Kyseessä on projekti, jonka kanssa olen tehnyt paljon töitä viime vuoden aikana. Sain alkuvuodesta AVEK:ilta CreaDemo -konseptirahaa, ja se innosti minua kovasti. Pitchasin ideaa voitokkaasti San Franciscossa Minn-porukan kesken – voit katsoa englanninkielisen videon täältä – maaliskuusta idea on edennyt jonkin verran. On paljon ideoita, mutta tässä tuntuu olevan voimaa. Slidesharessa esitystä on katsottu yli 1100 kertaa tähän mennessä. Tämä on hyvin jännittävää – idea on selvästi ajankohtainen. Nyt innostuneessa mielessä pyörii muutama kysymys, mikä on se seuraava askel jotta saamme ideaa vietyä eteenpäin? Mistä mahdollinen rahoitus prototyypin rakentamiseen? Missä ja miten aloitamme ensimmäiset kokeilut?
Jos haluat auttaa idean toteuttamisessa, laita mailia minulle ville@banana.fi tai jaa esitystä eteenpäin – jakamisesta on ollut jo tähän asti suuri hyöty. Esimerkiksi Facebook -suosion ansiosta esitys nousi Slidesharen etusivulle, ja myöhemmin Slideshare myös twiittasi esitystä eteenpäin. Suurkiitokset Katriina Lahtiselle, Mikko Väätäiselle sekä kaikille kenen kanssa olen tätä jumpannut. Sekä kiitos Juha-Matti ”Juhis” Kinnunen, olet kyllä uskomattoman taitava kuvittamaan ideoita ja konsepteja!
Here’s the blog text in English:
Yesterday I finalized the presentation for the Rural Design & Entrepreneurship School and put it on Slideshare. Here it is also for you! It’s an idea I have worked quite a bit this year, and feels good to finally push it out. The idea seems to be very hot, as it has gotten over 1000 views in it’s first 24hrs of being online on slideshare. Here’s also an video about where we were with the idea back in March 2012, when I pitched the idea in San Francisco with Minnteam.
I want to say thanks to my fellow monkeys for supporting this project, and the core team with whom we’ve had many inspiring days, Katriina Lahtinen and Mikko Väätäinen, you are super. I think we are onto something cool here. And what about the illustrations? I think Juha-Matti ”Juhis” Kinnunen is simply genius when it comes to putting ideas into images.
Now in my excited mind are many questions. How to move forward? How to do get the prototype on road? How to get somekind of proof for the concept? Where to find potential investors? Who is the customer? Maybe you can help to answer some of them? And want to make this idea into reality? If so, please drop me an email ville@banana.fi and we can do it! Also, sharing the presentation will take it further.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.