Netflixin arvot ja toimintaperiaatteet

Bloggaus suomeksi alla:
Netflix on halunnut vapauttaa työntekijänsä tekemään parastaan. Alla yrityksen perustajan Reed Hastingsin englanninkielinen esitys (löytyi GigaOmista), mistä löytyy Netflixin arvot ja toimintaperiaatteet kiteytettynä. Huhujen mukaan kovin kirjallinen tuotos mitä on Piilaaksosta tullut ulos. Kannattaa tsekata.

Tehdään työstä enemmän hauskaa ja vähemmän paskaa.

Here’s the blog text in English:
Netflix wants their workers to be free to do their best. Below you can find the presentation by the company founder Reed Hastings about their company’s culture and values. According (via GigaOm) to Facebook COO Sheryl Sandberg ”It may well be the most important document ever to come out of the Valley.”. It’s definitely worth checking out.

Our job is to make the work more fun and less sh*t.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.