19.12.2013 Rekisterissä.

Bloggaus suomeksi alla:
Ulkona on -1 aste pakkasta ja jossain kauempana haukkuu koira. Ikkunasta näkyy peltoa ja jäätynyt järvi. Tänään on torstai ja tänään on myös rekisteröity Siliä Oy. Siliä on minun tuleva työpaikkani tästä tulevaisuuteen.Viikko sitten perjantaina suljin Helsingin Kokoomuksen oven viimeisen kerran työntekijänä ja samalla astuin yrittäjän saappaisiin. Tosin kohdallani puhutaan paremminkin korkokengistä.

 

Olen ollut hyvin tyytyväinen aikaisempaan työpaikkaani ja olen suorastaan ollut onnellinen siellä. Unelmahaaveeni on kuitenkin aina ollut toimia yrittäjänä; tehdä itselle ja omaa. Pitkään olen kellunut tilassa, jossa olen pyöritellyt liikeideaa. Olen odottanut sen terävöitymistä. Vuoden alussa huomasin, ettei se taida tässä vatuloimalla tämän valmiimmaksi tulla. Koska tapani työstää asioita on tekeminen, oli tekemisestä helppo löytää liikkeelle saava voima ja miksi se ei toimisi liikeidean etsimisessäkin? Myös päättyvä vuosi 2013 on ollut hyvin myötätuulinen. Monet esteet tieltä ovat poistuneet, rohkeuttakin on kasvanut riittävästi ja minua on kannustettu.En osaa vastata kysymykseen miksi yrittäjyys? Yllä on lueteltu ne tärkeimmät. Tiedostan sen työn ja hien määrän, joka minua odottaa. Vähän ehkä jopa pelottaa ja samaan aikaan positiivisesti jännittää. Tiedän meidän pärjäävän. Rakastan työn tekemistä ja työtä tehdessä tunnen olevani elossa.
TiiaBlogi

 

”Kaikki ovet ovat auki, mutta välillä vähän vetää.”
–       nainen 50 -vuotta
Kirjoittanut: Tiia Hamro-Drotz

 

Siliä on vuonna 2013 perustettu kolmen hengen yritys. Siliä on projektijohtamiseen, toteuttamiseen ja läpivienteihin keskittyvä yritys. Siliä on vahvistusta tiimiisi. Siliä on silottamassa tietäsi.
Yhteystiedot: Tiia Hamro-Drotz, tiia.hamro-drotz@silia.fi, 044 016 9249.

 

Tämän tekstin takana on vieraskynäilijä, Monkey Busineksen ystävä Tiia Hamro-Drotz. 

 

Kuva: Joni Kaunismäki

 

Tagged under

1 Comment

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.