Kumppanimme – Partus

Olemme tehneet Partuksen kanssa yhteistyötä yrittäjäuramme alusta lähtien. Tatua, Hennaa ja Johannaa valmensi Tiimiakatemialla vuosina 2005-2009 Hanna Walden, ja kaikki meistä on myös käynyt Johannes Partasen vetämän nuoresta johtajasta liideriksi valmennuksen, kuten myös Tiimimestarit tai Team Mastery ohjelman.

Sittemmin olemme tehneet yhteistyötä Partuksen kanssa etenkin ulkomaille suuntautuvissa projekteissa kuten euroopanlaajuisen Team Mastery valmennusohjelman valmentamisessa, sekä Tiimiakatemian perustaminen Braziliaan (Henna) ja tiimivalmennuskoulutuksen vetäminen Tanzict -projektissa Tansaniassa (Ville).

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.