Pienellä pysyvää – Mitä tarvitaan toiminnan käynnistämiseksi?

Olimme juuri Johannan kanssa superinnostavassa palaverissa LiveHerringin Soilen ja Päivin kanssa. Siellä kuulin, että he ovat työryhmä, eikä rekisteröitynyt yhdistys, kuten luulin. Ei ylimääräistä yhdistys-byrokratiaa. Kävimme läpi mitä tiedämme Jyväskylässä tapahtuvan ensi keväänä. Tulossa mm. Arktisen Upeeta -elokuvafestarit, Instanssi -demoparty sekä Jyrock. Pohdimme monia juttuja, ja siinä sivussa myös modernia tapaa organisoitua. He kertoivat, että LiveHerringin alkuperäinen idea oli synnyttää ja mahdollistaa toimintaa, mutta nyt läänintaiteilijuuden myötä he ovat itse päätyneet tekemään entistä enemmän. Vaikka idea oli, että kaikki voisi toimia LiveHerringin alla.

Joten, mikä olisi mini mitä tarvitaan, jotta toimintaa syntyy. Riittäisikö yksi websivu, missä:

  • voisi ladata logon omiin materiaaleihin.
  • löytyisi # eli hashtag, mitä käyttää sosiaalisessa mediassa.
  • olisi esillä osiaalisesta mediasta tuleva sisältö em. hashtagin perusteella automaattisesti esiintulevat esim. youtube-videot, flickr-kuvat sekä twitter-päivitykset
  • olisi kerrottu toiminnan tarkoituksesta, ja periaatteista / arvoista.
  • Bonus: mahdollisesti pieniä mikroapurahoja Awesome -foundationin tyyliin.

Mitä sanotte? Ja käykää tykkäämässä LiveHerringin Facebook-sivusta, niin saatte tietoa mm. tulevasta pikkujouluiltapäivästä.

Nyt on hyvä jäädä pienelle syyslomalle.

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.