Tiimi – mitä, miksi, milloin?

Bloggaus suomeksi alla:

Tänään puhuin puhelimessa David Vorpalinan kanssa. Olen saanut tutustua tähän filosofiin Minn-maisteriohjelman puitteissa mitä teemme Davidin, Tatun ja muiden huipputyyppien kanssa. Ehkä voin sen tässä kertoa, että Vorpa oli huolissaan meidän tiimistä, Minn-tiimistä. Tämä huoli sai minut ajattelemaan mikä tiimi oikein on, ja milloin tiimi on se juttu? Mistä tiimi on tehty? Ja miten tiimi erottuu ryhmästä, tai käytäntöyhteisöstä. Miksi tiimit?

Paljon kysymyksiä, mutta ei oikein vastauksia. Tällaisiä olen pohdiskellut tänään. Kaikki kommentit, kysymykset ja huomiot ovat oikein tervetulleita.

Here’s the blog text in English:

Today I had a talk with David Vorpalina. I have gotten known this brilliant person via Minn Master program we are doing together with him and Tatu and many other great people. Maybe I can reveal it here, that Vorpalina was a bit worried about our team, the Minnteam. It made me to wonder what is a team, and what it is a good for? What makes a team? What differs group from a team or from a community of practice? Why teams?

Many questions, but no real answers. This is what I am thinking about know. Comments, ideas and further questions are appreciated…

 

 

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.