Kolahduksia yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäen JES-setistä

Bloggaus suomeksi alla:
http://banana.fi/wp/wp-content/uploads/2013/03/JES-Tuulenmäki-Lupa-Toimia-Eri-Lailla

Kävin tänään kuuntelemassa Aalto Yliopiston MIND-tutkimusjengin Yli-innovaatioaktvisti Anssi Tuulenmäkeä Jyväskylä Entrepreneurship Societyn ensimmäisellä innovaatiolounaalla. Paikalla oli kivasti porukkaa, tosin juna odotti kulkijaa, joten jouduin valitettavasti poistumaan takavasemmalle kesken kaiken ja fasilitoitu keskusteluosuus jäi kokematta. Kuitenkin, isot onnittelut Janne, Jussi ja kumppanit JES ry:n perustamisesta! Uskon että tämä jengi ja yhteisö tuo kunnolla säpinää Jyväskylään.

Anssin veto oli päräyttävä. Kokosin kolahdukset muistikirjasta koneelle. IC-junan ravintolavaunussa jogurttia syödessä syntyi seuraavanlainen idea, jota en olekaan aiemmin kokeillut. Mitä sanotte?

Mietin tässä, mikä on se teko minkä voin tehdä? Ajatella isosti, mutta kokeilla pienesti. Ehkä se on pienen prototyypin rakentaminen heimomarkkinointi-verkkokaupasta, mitä olen pitkään miettinyt. Keltaisin terveisin, Keksijä Keränen
a.k.a Agentti numero 1212

Here’s the blog text in English:
JES-Insights-Tuulenmäki-Lupa-Toimia-Eri-Lailla

I just got to see the Innovation Activist, Mr. Anssi Tuulenmäki from Aalto University at the first ever Jyväskylä Entrepreneurship Society’s Innovation Lunch meeting. Unfortunately I couldn’t stay for the facilitated part of the session but had to run to catch a train to Kajaani. Anssi’s talk was inspiring! I gathered the main ideas that were meaningful for me into a presentation. Check it out below:

I ask myself, so what is the different act that I will do now. How might I think big but prototype small. I guess my next move will be a small prototype of a tribe marketing web shop that I have planned to create for a long time now.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.