Mitä tarkoittaa Monkeylle osallistava johtaminen?

kuvia-tarjouksiin3

Monkey Business® kehittää osallistavan johtamisen menetelmiä, työkaluja ja käytäntöön saattamista organisaatioissa. Johtaminen on jokaisen asia, ja tarvittava muutos ei enää suju liian vähien harteilla, joten teemme sitä jokaisella tasolla niin tiimien, esimiesten kuin johtajien kanssa. Pidemmässä yhteistyössä syntyy tiimejä ja ihmisiä, jotka ovat innostuneita uusista kokeiluista, oman työnsä ja organisaation kehittämisestä, ja jotka toimivat pysyvästi ja silminnähden erilailla kuin aiemmin.

Monkey Business® ei kouluta, ei kerro valmiita vastauksia, vaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti auttaa organisaation etsimään uusia polkuja. Jos haluat, että ihmiset tekevät tietyn prosessin mukaisesti perushyvää laatua, emme ole oikea tuohon tarkoitukseen yhteistyöyritys. Jos taas haluat että ihmiset innostuvat keskustelemaan merkityksellisistä asioista, ottamaan vastuuta omasta toiminnastaan ja tekemään omaan työhön liittyviä kokeiluja, meihin kannattaa olla yhteydessä.

Esimerkkeinä:

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.