Keltaisen toimiston 1-v syntymäpäivät = seminaari & bileet 25.2.2011!

Lupaamme, että ihmiset poistuvat keltaisen toimiston synttäreiltä ainakin yhtä ideaa rikkaampana, hymy naamalla ja pari uutta kaveria löytäneenä.

Olemme järjestäneet muutamia juhlia toimistollamme viime vuoden aikana. Kohta on seuraavat! Nyt nimittäin tulee vuosi täyteen siitä, kun Vaajakosken Teollisuustaloon ja keltaiseen toimistoon muutimme. Sitä on syytä juhlia. Viime vuosi oli monella tapaa sykkimistä, asioita tapahtui nopeasti, eikä liikaa suunnitteltu. Tämä on hyvä, mutta siitä seuraa myös esimerkiksi sellaista, että ihmiset eivät nopealla aikataululla ehdi meidän mukaan, oli kyseessä kuinka hyvä juttu tahansa. Täten virallisesti ääntäni madaltaen kutsun teidät kaikki keltaisen toimiston 1-v juhlaseminaariin ja bileisiin 25.2.2011 klo 13 alkaen! Päivän tarkoituksena on tuoda yhteen Monkey Busineksen ystävät ja yhteistyökumppanit, ja saada aikaan yllättäviä kohtaamisia, sydänten rohkaisua ja uusia ideoita.

Yllä on kuva siitä mitä tuleman pitää.

Alla alustava ohjelma:

 • 13:00 Seminaari alkaa / Tervetulopuhe ja check-in. Ketä on paikalla ja mikä on fiilis?
 • 13:45 Supersankari-Kurun alustus
 • 14:30 BarCamp
 • 17:30 Raijan illallinen Teollisuustalossa
 • 19:00 Iltajuhlajamit (Monkeykummit, vuoden parhaat virheet ja opit, ehkä joku lyhyt puhe)
 • 20:00 Saunat ja hanki, ehkä myös pata
 • 22:30 Monkey Rave Party (Jungle music only!)

Jos haluat lounastaa Vaajakoskella, ruokaa saa klo 12:30 asti Raijan mainiossa lounasravintolassa. Kahvia tarjolla sopivin väliajoin. Tauot ovat seminaarin parasta antia.

Mitä tällainen lysti maksaa?

Vapaaehtoinen pääsymaksu. (Lisäsin tämän mietittyäni kirjoitusta yön yli.)

Yrityksen alkuaikoina tapanani oli pohtia hinnoitteluinnovaatioita. Kuinka hinnoitella luovasti? Joskus neuvottelemme hinnan vasta työn ja tuloksen mukaan, ja myymme hintatakuulla ”lähetämme laskut vain hymyileville asiakkaille”. Eli ei huolta rahasta, mutta toki voitta juhliamme tukea. Voit tilata laskun ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tietyllä hinnalla, tai sitten napata juhlista mukaasi tyhjän laskun, mihin kirjoitamme yhdessä sopivan summan. Toki ei painetta rahasta, pakko ei ole maksaa mitään. Tärkeintä on, että tulet paikalle ja näemme taas. Tuotamme synttärit avoimen koodin periaatteella ja vapaaehtoisvoimin. Itse luomme sisällöt, ja nappaamme opit ja kopit. Jos ja kun kulut seminaarista ja juhlista on katettu, käytämme ylijääneet rahat Porkkanamafian hengessä toimistomme energiatehokkuuden parantamiseen (lamput vaihtoon!). Illallisesta kuluja tulee n. 25e. Välipalasmoothiesta 5e. Kahvit+hedelmät 2e. Äänentoisto+DJ 5e. Juomat 15e. En minä kyllä tiedä. Aluksi mietin että jos jokainen maksaisi 50e+alv, ni sitten saataisiin järkättyä hyvä seminaari sekä bileet. Tatu haastoi ajattelemaan ja kokeilemaan. Tässä tulos.

Miltä tällainen tuntuu? Onko tässä järkeä? Kiinnostaako tällainen seminaari + juhlat? Muita kysymyksiä mielessä?

Ps. Ilmoittautumiset päiväseminaariin ja illallista varten viimeistään 21.2. tämän lomakkeen avulla.
ps2. Voit toki tulla ja mennä milloin haluat, mutta Kurun alustuksen aikana toivomme rauhaisampaa menoa, muulloin villiä.

ps3. Jos tarvitset pomolle virallisen ohjelman, sen voit ladata tästä.

Tagged under

 1. Pingback: Tweets that mention Keltaisen toimiston 1-v syntymäpäivät = seminaari & bileet 25.2.2011! | Monkey Business -- Topsy.com

 2. Riikka Reply

  Jebaaaaa!!!
  Sain päivän ohjelman järkättyä uudelleen ja ehoottomasti mukana! Tällä kertaa kaivan myös keltaiset pöksyni mukaan. Ehkäpä jopa kumiankka lähtee messiin, jos sille on paljussa paikka? 😀

 3. Ville Reply

  Jeejee! Hyvä Riikka!

  Uskon että synttäreistä tulee kyllä räjähdysvoimaiset, ja ikimuistoiset. Huippua kun olet mukana. Ja kumiankka myös!

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.