Johtajaprofiili työkalu

Muutama viikko sitten julkaisimme supersankariprofiili -työkalun enkku-blogissamme. Kokeilin silloin Pay-With-a-Tweet palvelua. Koin kuitenkin, että silloin piti ”ostaa” sika säkissä, koska pdf:n näki vasta sen jälkeen kun sen oli maksanut tweetillä. Joten tämän seuraavan työkalun voi ladata ilmaiseksi ja ilman tweettiä, mutta olisi mahtavaa, kokiessasi työkalun hyödylliseksi, että maksaisit siitä esimerkiksi Twitter-tweetillä tahi Facebook -postauksella tai kommentilla tänne blogiin. Tämä on kuitenkin täysin vapaa-ehtoista, eli työkalua saa myös käyttää vapaasti ja ilman maksua.

Mikä tämä johtajaprofiili oikein on ja mihin sitä voi käyttää?

Johtajaprofiili on nimensä mukaisesti johtamisen työkalu. Johtajaprofiilin avulla organisaatiossa voidaan muistuttaa ja pohtia yksinkertaisella tavalla mitkä ovat kunkin johtajan vastuualueet, ydintehtävät ja mittarit. Työkalu on kehitetty Monkey Busineksen toiminnan selkeyttämiseksi, mutta uskon sen toimivan myös muissa organisaatioissa. Työkalu on lisensoitu  Creative Commons -lisenssillä, joka mahdollistaa sen vapaan käytön ja jatkokehittelyn, kunhan lähde mainitaan, ja jatkokehitetty työ on myös käytössä samoin ehdoin (CC-BY-SA). Olisi kiva kuulla käyttökokemuksista!

Lataa Johtajaprofiili -työkalu (1-sivun pdf) tästä linkistä. Ja tässä myös Pay-With-A-Tweet -nappi millä ”maksaminen” Twitterin avulla onnistuu helposti:

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.