Miksi Monkey Business? Tapamme toimia.

Monkey Business on teille oikea kumppani, jos:

  1. Haluatte muutosta toimintatapoihinne, yksinkertaisin keinoin.
  2. Haluatte, että muutos on vuorovaikutteinen ja osallistava – ihmiset saavat mahdollisuuden, ei ainoastaan sanoa mielipiteensä, vaan ihmiset itse muotouttavat tapansa toimia ja luovat parhaat itsensäjohtamisen käytänteensä – kysymättä turhia lupia ylhäältä.
  3. Haluatte, että muutos tapahtuu toiminta edellä, kulkee yhdessä ihmisten arjen kanssa ja että asiat todella muuttuvat. Asiakasreferenssimme kertovat tästä.

Meillä ei ole valmiita vastauksia. Me emme luennoi, emme kouluta.
Jos meillä olisi, niin vastassa olisi ns. “Not invented here” -ongelma. Kannettu vesi ei kaivossa pysy. Me uskomme että organisaatioissa toimivat ihmiset voivat ja heidän pitää keksiä ratkaisut ongelmiinsa, koska he ovat myös niitä ketkä ideat ja ratkaisut toteuttavat käytännössä.

Mitä Monkey tekee jos ei tarjoa vastauksia?
Ydinlupauksemme on, että saamme ihmiset puhumaan ja toimimaan sille, mikä on heille tärkeää – eri lailla kuin aiemmin. Tämä toteutuu jokaisessa asiakasprojektissamme. Viestimme itse yksinkertaisesti, käytämme yksinkertaisia ja maanläheisiä esimerkkejä.

Monkey haastaa ajattelemaan ja rohkaisee kokeiluihin
Monkey haastaa etsimään parempia kysymyksiä, jotka synnyttää parempaa ajattelua. Monkey auttaa luomalla tilan, luvan ja ajan dialogille ja kokeiluille, joiden kautta vastauksia alkaa löytyä. Kokeilut synnyttävät uusia ajatuksia ja paremman ajattelun avulla voimme jälleen synnyttää uusia ajatuksia ja entistä parempia ideoita, joita kokeilla käytännössä. Monkey auttaa ja rohkaisee kokeiluihin ja prototyyppien tekoon. Tekemällä konkretisoimme ideoita ja ajatuksia. Toimiiko tämä vai eikö? Kokeillaan!Tämä dialogin ja kokeilujen tasapainoilu on nk. Nonakan ja Takeuchin tietoteoria.

Monkey saa ihmiset heräämään
Heräämään tilanteeseen, jossa muutos on heistä itsestään kiinni. Saamme ihmiset ajettelemaan: “Meidän on alettava töihin ja rohkeisiin muutoksiin, ei tuleen voi jäädä makaamaan”. Tämä on käytännössä todettu monessa asiakasprojektissamme.

Me Monkeyt uskomme että ainut moka on se, että emme opi mitään.
Tieto ei kulu, vaan kasvaa, kun jaamme oppejamme myös muille.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.