Vierailevia tähtiä, ihmekoneita ja kunnon laitteita!

(Kuva: Tatu & Patu päiväkodissa kirjasta.)

Hyvä ystävämme Ville ”Kelli” ”Kettu” Keränen tapaa kysyä: ”What´s cooking?”. Kelli on nyt fyysisesti vierailevana tähtenä Bilbaossa, virtuaalisesti vaikka Instagrammissa. Johanna ”KUKUNA” Hytönen on raivaamassa metsää Uuraisilla. Johannalle menestyminen on mahdollisuus poimia syksyllä marjoja ja raivata isän kanssa metsää. Hennaism on jossain keikalla, Iiro ylioppimassa opistolla. Tantourist, Janne Atlantti ja kuvitellen Tiina täällä HUB UP -kauppahallissa keskellä Jyväskylää. Ja kyllä – we are cooking something good! Onkohan Monkey Business sellainen ihmekone?

(Kuva: Tatu & Patu päiväkodissa kirjasta.)

Konetta on kyllä hyvä testailla. Löytyy parhaat säädöt jotta iloa irtoaa kunnolla! LeTim on erikoistunut ihmekoneisiin ja auttanut meitäkin aikalailla. Erikoisvarusteina olemme käyttäneet keltaisia asusteita. Pulssi on ollut välillä kova ja posket punaisina. Monta ihmistä olemme suututtaneetkin, onneksi joku on ihastunutkin. Kone tuntuu toimivan,  jollain ihme tavalla. Tänä syksynä olemme testailleet konetta voimakkaasti opettajaympäristöissä. Ja AMK opettajien aloitteesta on syntynyt OEC. Opettamisen Edelläkävijät Camp, Lahdessa 3.-4.2.2011. Se on kohtaaminen AMK:jen muutosagenteille. Ja sinne me päästään fasilitoimaan KICK ASS -hengessä. Tulossa on kunnon kohtaaminen – todellista vuorovaikutusta!

Jollain lailla ihmekone on pitänyt myös meidät leivässä kiinni. Hinnoittelua on opeteltu jotta toiminta olisi kestävää. Kunnon laite sai Jannenkin liekkeihin Ekocenter -kierrätyskaupassa. Hintakin oli kunnollinen. Kiitos kaikille kunnon ihmisille ihmekoneen tuunamisesta, ei tähän olisi yksin päästy! Jatketaan testaamista. Ilolla!

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.