Yellow Helmet

Mato ongella Komo-järvellä Pohjois-Italiassa. Ei nyt ihan, mutta tuon  järven rannalla ollaan. Ilma on kuin linnun maito, hyväilee ihoa ranta-ravintolan terassilla, jossa ystävällinen intian-englantia puhuva tarjoilija suosittelee pastaa Hemingwayn tapaan. Siinä on pekonia ja tilaan heti. Hän varoittelee, että se on aika mausteinen, ja jos pitää mausteisesta ruuasta, niin tämä on hyvä valinta. Minulle riittää, että siinä on pekonia, muulla ei ole väliä.

Professorin näköinen mies taistelee aukiolla laukkujensa kanssa, paperikassi on vähällä revetä ja vaara vaanii, että opiskelijoiden tenttivastaukset leviäisivät pitkin kivetystä kaiken kansan nähtäväksi.

 

Kuva Yellow Helmetistä: http://www.letim.fi/?p=646

 

Yellow Helmet on ensimmäisellä matkallaan Euroopan ympäri. Ehkä seuraavana maailman ympäri – rakastan eniten tuota ajatusta. Kypärä on käynyt tällä reissulla korkealla, navigaattorin korkeusmittari nousi parhaimmillaan 2320 metriin. Se on loistanut keltaista valoaan 3500 kilometriä euroopan maanteillä.  Monkey Busineksen kummisetä avaa aivojaan, jotka kohta kymmenen Tiimiakatemiavuoden aikana jämähtivät paikoilleen. Nyt ne sylkevät uusia ajatuksia tuulen nopeudella Italian autostraadoilla.

Terassilta näkyy valaistu iso tähti vuoren huipulla. Arvoista lähtee se voima, joka vie kaikkea hyvää eteenpäin. Näen siellä silmissäni valaistun banaanin, arvo sekin. Sekin on uskoa paremmasta maailmasta, onnesta, ilosta ja riemastuttavista keksinnöistä unohtamatta oppimisen vallankumousta ja jatkuvaa kasvamista parempaan ihmisyyteen.

Kuukin taivaalla……se näyttää isolta banaanilta.

  • Tarjoilija! Mitä mausteita siihen pastaan oli oikein laitettu??

 

Kirjoittaja on LeTim, Monkey Busineksen kummisetä.

Tagged under

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.