Joulukalenterin luukku nro. 11. Kuinka päästä pois Limasta!?

 

Monkey Business synnyttää parhaillaan Voittojen vuotta 2012. Tästä tulikin mieleen, kun olemme vitsikkäästi miettineet segmentoida Ilpoihin Jenni Vartiaisen innoittamana, niin onko vuoden 2012 asiakaskohderyhmässä kaikki Voitot?

 

Jännityksellä ja innolla odotamme ensi vuotta. Matkaamme pohjusti Tatu jo aiemmassa joulukalenterin luukussa.

Tavoitteemme on vielä ennen joululomaa saada käsitystä siitä mitä Voittojen vuosi tarkoittaa Monkeylle. Huomaamme olevamme jälleen kerran tiimiyrittäjyyden ja liiketoiminnan alkulähteillä. Mikä on intohimoni, miten se liittyy Monkeyyn, mitä teen suurella sydämellä, mitä haluamme saavuttaa yhdessä, minkälaista historiaa haluamme luoda? Mitkä ovat Monkeyn pelisäännöt 2012? Mitkä ovat kirjoittamattomat säännöt? Mikä kasvun vauhti on riittävä?

 

Ensi vuosi ja onnistuminen kulminoituu johtamiseen & tiimiyrittäjyyteen. Tänään tulimme siihen johtopäätökseen, että yrityksen oppimisprosessi on kunnossa. Ensi vuonna täytyy keskittyä Monkeyn ydinprosessien kehittämiseen eli myynti & markkinointi ja talous & mittarit.

Mittareiden määrittäminen on tärkeää, sillä sitä saadaan mitä mitataan. Mitä mittareita Monkey tarvitsee Voittojen vuonna?

Listasimme muutamia:

– 15 asiakaskeskustelua / vko / Apina

– tarjouskanta kpl / €

– myynti / vko

– liikevaihto / kk

– kassavirta

– keikkapäivät / Apina / kk

– A1, A2, A3 asiakkaat

– asiakastyytyväisyys

 

Kerron lisää Voittojen vuodesta 2012 myöhemmissä postauksissa.

 

Loppu kevennyksenä lentäviä lauseita Mondays are for Monkeys Keydaysta:

”Pois Limasta, ei mennä Peruun.”

”Haluan naurukohtauksia!”

”Kehittäminen on parasta terapiaa.”

”Vaadin oman sydämen sitoutumista.”

”Miten tämä puutarhurin homma liittyy Monkeyyn?”

 

Aatteleppa ite ihan omalle kohalle.

Johanna Monkey

Tagged under

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.