Monkey Busineksen kevätkamppiksessa kaupanpäällisiksi paketillinen paskaa

Ystävät! Kollegat! Kylänmiehet (ja -naiset)! Entiset, nykyiset ja tulevat asiakkaat!

Kevät on täällä. Aurinko paistaa ja maailma on keltainen. Mieli on kirkas. Vauvoja syntyy. Elämä maistuu ja tuntuu.

Haluamme jakaa näitä ihania tunteita Teidän kanssa, ja jotta se olisi mahdollista, päätimme täräyttää ilmoille Monkey Busineksen kevätkampanjan!

Tarjoamme Teille tunnin mittaisen Mielenmallipelisession supertarjoushintaan 1000 € ( + alv 23 % ). Ja parastahan tässä on, että kaikille ostaneille lupaamme kaupanpäälle yhden litran aitoa paskaa! Kakka on Kekkilä oy:n toimesta tuotteistettu ja pakattu, ja se vauhdittaa kasvua erinomaisen tehokkaasti. Ei siis muuta kuin lannoitushommiin.

Kun haluat auttaa työyhteisöäsi ymmärtämään toisiaan paremmin tartu tähän tarjoukseen. Mielenmallipeli on hauska työkalu, joka saa ihmiset puhumaan merkityksellisistä asioista. Muutaman tunnin mittainen pelihetki auttaa haastamaan omat mielenmallit sekä ymmärtämään toisten ajattelutapaa.

Pelisessio voidaan järjestää 20 osallistujaan asti keltaisella toimistollamme täällä Vaajakoskella ilman lisäkustannuksia. Ilosta pomppien saavumme myös Teille tai sitten järjestetään pelisessio jossain todella jännittävässä paikassa, kuten vaikka Vesilinnan tornissa tai Jyväsjärven kelluvassa saunassa.

Mikäli haluat meidän saapuvan luoksesi Keski-Suomen ulkopuolelle, lisäämme laskuun muutaman euron matkakustannuksia. Toisaalta tarjoamme pelisession ohessa myös banaaneja sekä kuten jo edellä mainitsinkin, kasvun vauhdittajaksi aitoa kakkaa!

Mielenmallipeli sopii erinomaisesti esimerkiksi osaksi kesäpäivien tai henkilöstönkehityspäivän ohjelmaa.

Ai niin, myydään me muutakin kuin Mielenmallipeliä. Ota rohkeasti yhteyttä keltaiseen toimistoomme:

Janne – 044 034 2179

Tatu – 040 831 8118

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.