Movember ja Monkey Business yhteistyöhön

Marraskuussa joka vuosi Movember pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Tarkoituksena on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista. Monkey Business on ollut mukana Movember-kampanjassa vuodesta 2009 alkaen. Alla näkyy Jannen ja Hugon panos viime vuodelta.

MO Janne

MO Hugo

 

Moustache November = Movember

 

 

 

Monkey Business auttaa miesten terveysongelmien tunnettavuutta muuttumalla eläviksi, liikkuviksi ja puhuviksi mainoksiksi 30 päivän ajaksi. Tarkoitus on päräyttää oikein kunnolla. Kaverit, asiakkaat, kumppanit, verkosto ja ennen kaikkea perhe pääsevät nauttimaan viiksekkäistä sälleistä. Emme halua tehdä tätä kuitenkaan yksin. Nyt haastetaan kaikki Monkey Busineksen kaverit mukaan. Jos miesten terveys on tärkeää, tartu toimeen.

On aika kasvattaa karvaa nenän alle. Käyppä sivuilla fi.movember.com, liity mukaan ja ota Monkey Busineksen heittämä haaste vastaan.

Kun lähdet mukaan, kirjoita tähän kirjoitukseen kommentti missä mainitset nimesi. Päästään porukalla tukemaan hyvää asiaa. Jos olet jo viiksimies, pidä tyylisi ja lähde messiin.

-Hugo Monkey-

 

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.