Mikä on sun supervoima?

supersankari-profiili-tyokalu_v1-0

Kuulin tänään Yle Puheelta että on Unescon opettajain päivä, ja opettajiksi opiskelevilla (SOOL ry) on kampanja, “I teach – what is your superpower?” Mainio juttu! Opettajilla on hyvä olla oma päivänsä, he tekevät hyvää työtä lastemme kanssa.

Tämä opettajaopiskelijoiden kamppis muistutti minua meidän supersankari -työkalustamme, jonka olemme kehitelleet v. 2012. Ajattelin laittaa sen jälleen jakoon. Se on mainio, kiva ja kevyt työkalu, jota voi käyttää tutustumiseen ja myös palautteen antamiseen tiimikavereille.

Kuinka käytät työkalua?

  1. Tulosta PDF:t jokaiselle osallistujalle. Suomenkielinen versio täällä, ja englanninkielinen täällä.
  2. Käske täyttää profiili. Keksikää hyvät ja hauskat nimet, kuten Aktiivipoika tai Keksijä Keränen. Pohtikaa omia vahvuuksia eli supervoimia
  3. Jos täyttäminen tuntuu vaikealta, pyydä kaverilta apua.
  4. Jakakaa profiilien tulokset pienryhmissä tai isommankin porukan kesken. Jos tunnette toisenne jo pidemmän aikaa, voitta antaa toistenne profiileista palautetta – etenkin supervoimista. Sillä aina emme ole tietoisia, tai uskalla kertoa mikä meidän supervoimamme on.

Uskon vilpittömästi, että jokainen innostuu jostain ja on hyvä jossain. Kaverit, tekemin ja dialogi auttaa tämän supervoiman löytämisessä.

Ps. Työkalu on lisensoitu vapaan käyttämisen, modifioinnin ja jakamisen sallivalla CC-BY-SA -lisenssillä. Lisenssi koskee tekstejä ja konseptia, kuvaakin saa käyttää, jakaa ja levittää työkalun yhteydessä, mutta ei muokata. Sen on piirtänyt meille piirtämisen supervoiman omaava Juha-Matti Kinnunen.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.