Supervoimia!

Yrittäjällä on vastuu. Yrittäjällä on vapaus. Asioita voi tehdä monella tavalla. Erilailla tekeminen on usein virkistävää. Kävimme aamulla Janne kanssa lenkillä ja sitten saunoimme täällä meidän ”toimistolla”. Lenkkeilyn ohessa suunnittelimme ensi viikon Saimaan AMK:n valmennusta ja annoimme ajatuksen lentää. Liike aktivoi ajattelua ja ohessa teille tuotos jota tarjoamme Jyväskylän AMK:lle.

PS. Haluatko mukaan perjantailenkille ja aamusaunaan? Kävelylle? Kalliokiipeilemään? Pyöräilemään? Joku muu, mikä? Soita meille ja tuu mukaan! Tatu / 040 8318118

Tantourist & Janne Monkey

Tagged under

Participating individuals in various development processies since 2005 in Finland, Sweden, Spain, Island and Oman in focus to create an organization from future. Yellow playful and sincere. My goal is to make people think and act differently. A total nongeek. Specialties: Participatory Leading Methods, focused on early stages of change processies, culture change, interaction cultures and systems thinking / pragmatism. Yellow clothing! Entrepreneurship, innovation, personal mastery, climbing, learning. Voicing - speaking from heart, raising stupid questions. Suomeksi: Simppeliyskonsultti jonka ydintä on saada ihmiset tekemään kokeiluja jotta syntyy uutta ja asioiden tila muuttuu. #kokeilukulttuuri #kokeilut #oppiminen TEKIJÄ ON SANKARI - AINOA EPÄONNISTUMINEN ON ETTEI OPI, MITÄÄN!

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.