Susanna Kantelinen on kauppiksen vuoden opettaja

Huomasin juuri Helsingin Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Aino-lehden nettisivuilta, että ystävämme Esa Saarisen Paphos -seminaarista, Susanna Kantelinen, on valittu Aaltoyliopiston kauppislaisten toimesta vuoden opettajaksi. Rock rock! Suuret onnittelut!

Tämä on mahtavaa. Susanna opettaa mm. Johtajuus organisaatiossa -kurssia. Hänen tavoitteena on saada opiskelijat sädehtimään opettamillaan kursseilla. Lue mukava haastattelu Aino-lehden nettisivuilta. Henna Monkeyn sanoin:

COOL!!!! Susanna on NIIN rokkia! Pitääkin onnitella 😉

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.