Mitä tapahtuu?

”Kirjota sinne mitä tapahtuu. Kirjota sinne niiku kaikki mitä me tehään. Kirjota ainakin Apsista, Vaasasta, Ylivieskasta, Charlesist, Katriinasta & Agora X:stä, niin ja ystävistämme Business Areenalla, joo ja Kirsistä & luovista aloista…” -Johanna Johqu Hytönen-

Kyllä! Me ollaan palattu lomilta. Kuka pidemmiltä ja kuka lyhemmiltä. Kaikki kuitenkin laataavilta ja mukavilta. Ihmis tahtoo nykyään kulkee liian lujaa, joten insinööri on rakentanut hidastetöyssyjä. Mitä ovat tosielämän hidastetöyssyt? Burnout eli pörnis on kyllä jo liian kova signaali. Se on jo törmäys. Aikaisemmin pitäis osata hiljentää. Kuinka tulkita hiljaisia signaaleja? Nimim. yksi joka meinasi tiltata ennen lomia.

Täällä sitä kuitenkin porukalla painetaan ja sydäntä kuunnellaan. Usko on kova ja toivoa on. Jotain pientä keikkaakin on ja monta siimaa vedessä. Meri kaloja täynnä. Parin AMK opiskelijoita päästää Kick Offaamaan opintoihin, jotain ulkomaalaisia ryhmiä on tulossa, KIPINÖITÄ isketään Partuksen kanssa, julkista dataa sovelletaan, kahvia juodaan ja häiritään normaalien ihmisten työntekoa. Apinat ovat siis takaisin. Jollain oli kesällä kovasti meidän vastainen mieli, KSML lyhyet palstalla: ”En tahdo apinaa naapuriini. Apinat kuuluvat eläintarhaan. Nimim Monkey Business”

Täällä me ollaan. Villen ja Kallen keittiössä. Bananagramssia pelataan. Muistoja luodaan.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.