Monkey Business -painajaisia

Twitter-painajainen

Olin twittailut Twitteriin englanniksi ja välillä jotkut sanat menivät väärin. Menin Yellow Officelle ja siellä minua vastassa oli Monkeyt Henna ja Ville. He olivat hyvin vihoissaan. Ville sanoi äkäisenä ja sormeaan heristäen, että hävettää olla tässä Monkey Busineksessä, kun sä twiittailet väärin englanniksi. Henna jatkoi, että twittaaminen loppuu tähän ja saan jatkaa sitä vasta sitten kun olen oppinut kirjoittamaan oikein. Minä yritin, että miten mä sitten voin oppia twiittaamaan oikein, jos en saa sitä käytännössä tehdä. Henna sanoi, että saa loppua tai muuten lähden Monkeysta.


Kevätretki-painajainen

Linja-autollinen Monkey Businesin porukkaa oli perinteisellä kevätretkellä jossain päin Suomea.

Meno oli letkeää ja bussimatka sujui hyvin. Saavuimme hilpeissä merkeissä määränpäähämme, jossa istuimme nuotioilla ja otimme muutamat oluet. Seuraavana aamuna oli kotiin lähdön aika ja koko porukka oli nukkunut pommiin. Bussikuski oli vihainen. Kiireessä ja bussikuskin hätistäessä meitä Jyväskylässä ulos autosta monilta jäi tavaroita bussiin. Bussikuski oli vihoissaan kertonut Tiimiakatemian valmentajille, että olimme tehneet jotain todella pahaa (en muista mitä). Johannes istui päydän takana jumppasalissa ja hän merkitsi listoihin kuka on hakenut tavaroitaan ja mitä. Sen jälkeen Tiimiakatemian valmentajakaarti oli tosi pahana ja he puntaroivat meille tuomioita. Minä yritin selittää valmentajille, että olemme syyttömiä. ”Te tunnette meidät ja tiedätte kyllä sydämissänne, että emme ole tehneet mitään pahaa. Teidän pitää kuunnella sydämiänne.”

Saiko Monkey Business tuomion? Sitä ei kukaan tiedä.

Työpaikka-painajainen

Olimme Yellow Officella, istuimme dialogiringissä. Tatu sanoi, että kaikki on nyt koitettu. Mitään ei ole enää tehtävissä. Meidän pitää mennä töihin. Tatulla oli jo työpaikka oluen maistajana. Mä ajattelin, että Kodin Ykköselle en enää halua. Joten menin Prismalle. Parasta tässä painajaisessa oli se, että pomoni Prismassa tuuletti ihan hulluna, kun menin sinne. Hän hehkutti, että mä oon paras tyyppi minkä he ikinä vois saada sinne.

Tatu & Ville

Osuuskunta-painajainen

Jukka Lehtoranta Muutosryhmä Oy:stä paasasi Monkeyn porukalle, että te ootte ihan tyhmiä, kun teillä on osuuskunta ja toiminimi. Järjestelyssä ei ole mitään hyötyä, laittakaa Oy. Tatu oli vihoissaan ja huusi Jukalle, että älä sä tule tänne neuvomaan. Johannes Partanen on sanonut, että näin pyöritetään yritystä niin silloin se on oikein.

Jännittäviä unia. Näin nämä kaikki saman viikon aikana. Mistähän ne kertoo? Ehkä siitä, että tammikuu on taas jännittävää aikaa. Se on aika, kun uusia projekteja hankitaan. Se on aikaa missä kevään kalenteri rupeaa täyttymään. Ehkä tässä alitajuntaisesti huolestuttaa miten apinan käy.

Painajaisista huolimatta keltaisena kohti kevättä!

Johanna Monkey

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.