Design Thinking -Workshop

Aika: 30.5.2011 klo 13.00 – 17.00.


Workshopissa kurkistetaan muotoilun maailmaan ja testataan palvelumuotoilun työkaluja. Design thinking eli muotoiluajattelun tavoitteena on tuottaa uusia innovaatioita, joita käyttäjät himoitsevat omakseen. Design thinking on näppärä tapa ideoiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Henna Monkeyn kokemuksia San Fransiscosta Design Thinkin -työpajasta IDEOn kanssa voit lukea tästä.

 

Workshopissa muotoiluajattelua lähestytään erityisesti palvelumuotoilun näkökulmasta. Palvelumuotoilussa tarkastellaan palveluiden ja tuotteiden kehittämistä käyttäjän ja käyttäjätiedon kautta. Palvelumuotoilu tuo inhimilliset tekijät osaksi suunnitteluprosessia: ihmisten motiiveilla, tarpeilla ja tunteilla on merkitystä! Ota workshopiin oma case, johon haluat workshoppia soveltaa. Aiheeseen syvennymme pienryhmissä.

 

Workshopin vetää Marja Heinistö, joka on Tiimiakatemian jälkeen jatkanut opintoja Lapin yliopistossa Design, Media & Markets-maisteriohjelmassa.

 

Workshop pidetään 30.5. klo 13.00 – 17.00 Keltaisella toimistolla, Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski.

Workshop on maksuton. Ilmoittauduthan ennakkoon 26.5. mennessä, jotta tiedämme varata tarpeeksi materiaaleja workshoppiin.

Siirry ilmoittautumislomakkeeseen.

 

Lisätietoja: Johanna Hytönen, 040 167 9885, johanna@banana.fi

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

  1. Pingback: Palvelua muotoilemassa « Virikkeitä ja viestintää

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.