Sattumalta työharjoittelussa Monkey Busineksella

Ke 18.05.2011

 

Kevät on monessakin mielessä muutoksen aikaa. Kevät synnyttää myös tarpeen uudistua. Parhaimmillaan uudistumisen tarve ja tavoittelu johtaa mahdollisuuksiin, joista on aikaisemmin vain unelmoinut.

Jyväskylään saapuminen on avannut minulle mahdollisuuksia ja saanut minut miettimään valtavasti asioita itseäni, ympäristöäni ja omaa paikkaani siinä. Olen päässyt yhdistämään ainakin kahta itselleni rakasta osa-aluetta, vuorovaikutteisia suhteita käytännön työssä sekä kulttuuri-alaa. Vähemmästäkin on pää pyörällä. Mutta nyt riittää jo pohdiskelu ja ACTION.

Nyt onkin jo korkein aika esitellä itseni eli Katan, Monkeyn uuden viehkeämmän viestinnän harjoittelijan sekä oppijan. Tämän hetkinen tarkoitukseni on tuottaa Monkeylle graafista palvelumuotoilua sekä printti- että nettimaailmassa, ja mikä tärkeintä oppia verkostoitumisen taitoja apinoiden johdattamana. Minulle on annettu täysin vapaat kädet ja ennen kaikkea minun täytyy muodostaa oma käsitykseni Monkeystä ja käyttää sitä tuotannossani. Tärkeää on ulkopuolisen näkökulma yritykselle. Vau!

Olen kuukausi sitten aloittanut harjoitteluni Monkey Busineksessa ja pääsemässä itsekin vauhtiin uudessa veikeässä oppimisympäristössä. Tähän mennessä olen tavannut monia loistavia tyyppejä ja tutustunut Jyväskylän meininkiin.

Olen hahmotellut Apinoita varten visuaalista ilmettä ja ihmetelly heidä touhujaan, saamalla myös osallistua asiakastapaamisiin sekä yhteisölliseen toimintaan esim. Hubilla Jyskälässä ja Helsingissä. Eilen tutustuin Tiimi Akatemiaan ja huomenna tapaan koodarin. Hän varmasti kertoo miten kannattaa tuottaa visuaalista ilmettä nettiin, jotta tekninen toteutuskin olisi mahdollinen, jännittävää.

Hauskinta on, että tulin vähän kuin vahingossa Monkeylle harjoitteluun.

Olen vakaasti Espoolaistunut nuori  ja opiskelen multimediaa Helsinkiäisesssä oppilaitoksessa. Löysin Monkeyn nettisivun sattumalta googlettamalla. En edes pysty enää muistamaan millä hakusanalla löysin Monkey Busineksen. Taisin innostua sen verran sivuston omaleimaisesta ja iloisesta ilmeestä, etten ajatellut muuta kuin tarttua mahdollisuuteen hyvän intuition myötä.

Soitin Jannelle ja älysin samassa, että yritys sijaitsee Jyväskylässä. Sain kuitenkin hyvän vastaanoton ja huomasin jo paria viikkoa myöhemmin olevani matkalla tutustumaan Jyväskylään. Tapaamisen aikana Janne varoitteli minua monesti siitä, että joudun täysin omilleni Monkeyn harjoittelijana, mutta eipä se minua kovasti hetkauttanut. Ja kaikkihan on loppupeleissä omasta asenteesta kiinni.

Tapaamisen jälkeen kaikki sujui kuin itsestään ja minulla ei ollut enää muita vaihtoehtoja kuin Monkey Business (ainakaan omasta mielestäni). Valintaani hämmästeltiin aluksi monella taholla. Mutta ei enää, koska voin sanoa kaikille olevani enemmän kuin tyytyväinen päädyttyäni apinoiden kaveriksi.

Tässä vaiheessa ei voi muuta todeta kuin, että niinhän sitä ollaan- menossa mukana, saa nähdä mitä tuleva tuo tullessaan.:) Voin jo sanoa ajatukseni olevan keltaisemmat.:))))).

 

 

 

Olen keltapöksyinen innostuja, utelias elämään. Rakastan uusia alkuja ja työskentelyä erilaisten ihmisten kanssa. Parasta on, kun housun puntit vähän tutisee. Silloin tietää olevansa uuden oppimisen kynnyksellä. Onneksi sisäistän asiat nopeasti ja olen mukana vallan mainioissa tiimeissä. Perustin ensimmäisen yritykseni 4H:ssa, olin alakoulussa. Kasvatin purjoa julkisiin suurtalouskeittiöihin. Tämän jälkeen olen ollut perustamassa viittä yritystä. Niistä kaksi on vielä voimissaan. Rakas Monkey Business ja voimanaisten Siliä Oy. Unelmani on tehdä merkittäviä asioita. Merkittäviä minulle, ympäristölle, ihmisille, kotiseudulleni. Merkitys syntyy ihmisten kohtaamisista, itsensä ylittämisestä, oman jutun löytämisestä, oman käden jäljen jättämisestä. Haluan kasvaa yrittäjästä johtajaksi, omassa yrityksessäni. Mukavaa, että kävit kurkkaamassa profiiliani. Tutki ihmeessä tarkemmin ja soita minulle. Keksitään jotain yhdessä! Lämpimin terveisin, Johanna / 040 167 9885

Website: http://www.banana.fi

Google Profile

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.