Monkey Business julkisti jatkosopimuksia

Monkey Business julkisti alkavan kauden sopimuksia

 

Supersankarivalmennuksia ja oppimismatkoja toteuttava Jyväskyläläinen Monkey Business on kiinnittänyt seitsemän yrittäjää joukkueeseensa alkavalle vuodelle. Kaikki apinat ovat asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tuttuja entuudestaan. Monkey Business starttaa suomen 1995 jääkiekkomaajoukkueen Tupu-Hupu-Lupu eli Lehtinen-Koivu-Peltonen ykkösketjun teemavuoteen kovalla rosterilla. Joukkue on taas yhden vuoden kokeneempi ja itseluottamus tuntuukin olevan huipussaan. Tästä lähdetään voittojen vuoteen. Me lähdetään hakemaan selkeää kasvua ja isompia haasteita. Viime vuosi oli jo hyvä, mutta parannettavaa riittää kyllä joka osa-alueella. Näin kommentoi tiimin perustajajäsen ja viiden vuoden jättisopimuksensa viimeistä vuotta pelaava Tatu Tuohimetsä.

 

Tiimiliideri Miskala ja myyntijohtaja Tuohimetsä tutustumassa mainospylväisiin vuoden 2011 kesäpäivillä.

Puskutraktorin hellyydellä etulinjasta joukkoaan johtava Mr. Postive eli Hugo-Herman Miskala jatkaa tiimiliiderin (TJ) roolissa. Sopimuksessa on Miskalan kohdalla muuhun joukkueeseen verrattuna poikkeus, sillä hän on apinatiimin käytettävissä kolmena päivänä viikossa. Kaksi-kolme jäljelle jäävää työpäivää Hugo-Herman käyttää perheyrityksensä, hoitokoti Hermanninrannan kehittämiseen. Mies kommentoi uutta sopimustaan mystisesti: ”Nää on näitä henkimaailman juttuja. Jokin tässä apinahommassa vaan vieläkin jaksaa sytyttää.”

Miskalan sopimus on kestoltaan vuoden ja se sisältää myös option seuraavasta vuodesta.

 

Metsänhoitaja Hytönen hämmentyi Monkey Busineksen toimiston 1-vuotis kekkereillä apinoiden saamasta positiivisesta huomiosta.

Naiskauneutta tiimissä edustavat edelleen ihanaiset Johanna Hytönen, Henna Kääriäinen sekä lauman tuorein vahvistus Minna Janhonen. Kaikki allekirjoittivat niin ikään yhden vuoden jatkosopimuksen.

Tiimin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Hytönen riemastui uudesta sopimuksestaan niin kovasti, että kollegoilla oli tärykalvot puhjeta. Suurella sydämellä ja valtavalla uteliaisuudella töitä paiskiva Hytönen juurrutti itsensä takaisin kotikonnuilleen Uuraisille ja antoi näin vahvan signaalin joukkueelleen valmiudestaan sitoutua myös pidempään sopimukseen. ”Täällä on mun koti ja apinoiden kanssa saan olla oma itseni. Siksi mä haluan kuulua tähän tiimiiin.” 

Kansainvälisille markkinoille Monkey Businesta luotsaava Henna Kääriäinen pisti puumerkkinsä jatkopahviin sitkeistä huhuista huolimatta. Keskustelupalstoilla kiertänyt huhu oli viemässä Kääriäistä milloin Brasiliaan, Espanjaan ja ties minne. ”Kyllä sieltä on yhteydenottoja tullut, ei sitä voi kieltää. Brasiliassa oli pari motellia joiden tarjouksia mietin hetken, mutta kyllä mä sitten kuitenkin halusin jatkaa vielä vuoden täällä. Uskon kyllä että tulen tähtäämään 10 vuoden jatkosopimukseen vuoden pätkän sijaan, eri maassa vaan ehkä.” –Kääriäinen kertoo.

Kenties haastavimman työympäristön itselleen valitsi tuorein apina, Minna Janhonen. Tulokassopimuksen tehnyt Janhonen tekee nimittäin uraauurtavaa työtä suomen Turussa johtaen Monkey Busineksen ensimmäistä (erittäin) virallista haarakonttoria. Keski- ja Varsinais-Suomen väliä tiiviisti tänä vuonna matkustava Janhonen oli silminnähden innostunut tulokassopimuksestaan. ”Tätä tässä on odotettu. Haluan näyttää taitoni ja nyt siihen on mahtava mahdollisuus. Olen tunnustellut Turun alueen markkinoita ja uskon, että apinoille on siellä reilusti töitä. Ihan täysillä lähden tähän panostamaan.” 

 

Tämä joukkue ei luovuta! Paitsi säännöllisesti verta. Suosittelemme muillekin.

Kääriäisen kanssa siirtohuhujen myllyssä pyörinyt, joukkueen senioriosastoon kuuluva Janne Roiha katkaisi huhuilta siivet allekirjoittaessaan peräti kahden vuoden (1+1) jatkosopimuksen. Tuloksen tekijän rooliin istutettava Roiha ottaa vastuulleen Monkey Busineksen talousasiat. Konkari penää itseltään tasaisempia otteita. ”Kyllä tässä on ihan tarpeeksi monta vuotta hissuteltu, nyt on tullut aika ottaa isompi kehitysaskel. Mä oon treenannu ihan tosissani ja kiinnittänyt erityistä huomiota myös ruokavalioon ja palautumiseen, uskon että tästä on hyötyä varsinkin sitten kun päästään kunnon happotestiin haastavan asiakkaan kanssa. Hyvänä leuanvetäjänä tunnettu Roiha uhoaa pistävänsä tulevalla kaudella niin maraton kuin myyntiennätykset uuteen uskoon.

 

Roiha ja leuanvetotanko.

Tiimin selkärankana jatkavat joukkueen perustajat ja viiden vuodenmegasopimusten viimeistä vuotta pelaavat Tuohimetsä sekä Ville Keränen. Herrat virnuilevatkin varsin tyytyväisen oloisena uusien jatkosopimusten varmistumista. Tuohimetsän ja Keräsen sitkeä usko keltaisempaan maailmaan on luonut joukkueelle menestymisen mahdollisuuden. Myyntijohtajan roolissa itsenä haastava aktiivipoika Tuohimetsä aikoo keskittyä perusasioihin. ”No mä tiskaan, siivoan, keitän kahvia ja pyyhin vaikka pyllyt jos pyydetään. Eikös johtajan tehtävä ole palvella? Tämä porukka ei tarvitse johtajia, mutta johtajuutta kylläkin.” -paaluttaa Tuohimetsä.

Tutussa roolissa jatkava Ville Keränen nimitettiin jo 2011 Monkey Business Creative Labs yksikön vetäjäksi. Suurelle yleisölle Creative Labsin tehtävänkuva on vielä mystinen, mutta mies itse huokuu varmuutta ja luottamusta. ”Koen, että minun tehtäväni on pitää Monkey Business tuoreena ja raikkaana päivästä toiseen. Me tarvitaan jatkuvasti uusia kokeiluja ja mun tehtävänä on antaa jengille ideoita ja aineksia näihin kokeiluihin. Jos me väitetään olevamme tulevaisuudesta niin se lupaus on pidettävä.” 

 

Myyntijohtaja Tuohimetsä asiakaskäynnillä isolla kirkolla.

Alkanut – voittojen vuosi – on Monkey Businekselle näytön paikka. Alkuhuuma on menneisyyttä eikä joukkue pääse enää yllättämään ketään niin helposti kuin ehkä aikaisemmin. Tavoitteet on asetettu korkealle ja tekoja vaaditaan. Jäämme jännityksellä odottamaan mitä tämä porukka saa aikaiseksi.

 

 

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.