Kuvia SoL Europe Forumin eka päivästä Tukholmasta

Bloggaus suomeksi alla:

Olemme Hennan ja Minnan kanssa osallistumassa SoL:n euroopan foorumiin Tukholmassa. Ihmisiä on n. 200,  ja aika hyvä meininki. Olemme olleet mukana SoL -verkostossa vuodesta 2004, ja täällä on paljon tuttuja. Tässä kuvien muodossa koontia ensimmäisestä päivästä. Ja twitterissä #solforum tagilla löytyy kohtuullisesti twiittejä, kannattaa seurata!

Here’s the blog text in English:

We are here at the SoL Europe Forum in Stockholm together with Henna and Minna monkeys. In total there are about 200 people, and a rather good spirit. We have been part of the SoL network since 2004, and thus there are plenty of old friends around. So good to see you all! So here is my harvesting of the first day with pictures. And on Twitter the #solforum hashtag has plenty of tweets!

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.