Ezy Startilla alkuun ja lopuksi kaikille Happy Ending

Hei vaan kaikki ja terveisiä isyyslomalta! Täällä kirjoittelee pari viikkoisen suloisen tyttölapsen iskä. Vaivanvaihdon ja uuden elämän ihmettelyn lomassa ehdin kuitenkin pikkuisen miettiä myös työasioita. Olemme täräyttäneet maailmaan pari uutta tuotetta: Ezy Start & Happy Ending. Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika esitellä näitä palveluita hieman tarkemmin.

Ezy Startin avulla kylvät onnistumisen siemenet.

Ezy Start on yhden työpäivän mittainen ( klo 08 – 16 ) palvelu, jonka avulla uusi projekti, yhteistyö, asiakkuus, hanke tai vastaava käynnistyy tehokkaasti ja hauskasti. Ezy Startissa kiteytetään yhdessä:

  • Mitä olemme tekemässä?
  • Mikä on meitä motivoiva ja innostava visio?
  • Mitä haluamme oppia?
  • Kuinka hyödynnämme osaamistamme?
  • Miten viestimme asioista?

Ezy Startin, kuten lähes kaikkien Monkey tuotteiden keskeisin työkalu on dialogi. Mitään poppaskonsteja ei ole luvassa vaan keskitymme kysymään hyviä kysymyksiä ja löytämään vastaukset porukasta itsestään.

Ezy Startin tarkempaan prosessikuvaukseen voit tutustua täällä –> ezy_start_esite.

 

Happy Ending auttaa kiteyttämään opit ja oivallukset.

Happy Ending on myös yhden työpäivän ( klo 08 – 16 ) mittainen palvelu, jonka tarkoituksena on kiteyttää päättyvän projektin, hankeen, yhteistyön jne. aikana syntyneet opit, kolahdukset ja uudet ideat. Usein projektin päättyessä tekijätiimin voimat alkavat loppua ja niin matkan varrella syntyneet opit jäävät hyödyntämättä seuraavissa projekteissa. Happy Ending vastaa tähän tarpeeseen. Happy Ending on rennosti mutta jämäkästi fasilitoitu palvelu joka auttaa luomaan hyvät onnistumisen edellytykset uusille projekteille.

Happy Ending palvelussa kiteytyy mm.

  • Missä onnistuimme?
  • Mihin jäi parantamiseen varaa?
  • Teimmekö virheitä? Mistä ne johtuivat?
  • Mikä tässä projektissa innosti meitä?
  • Mitä parannamme jatkossa?

Tutustu Happy Ending prosessiin tarkemmin tästä –> happy_ending_esite_01

Miltäs kuulostaa? Jos innostaa niin näpyttele luuriin numero 044 034 2179 tai viskaa meilillä janne (at) banana.fi

// Janne Monkey

ps. Hyvä Leijonat!

 

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.