Oppeja ja oivalluksia

Monkey Busineksen kevät on ollut toiminnan täyteinen. Keikkoja on ollut mukavasti ja uusia asiakkaita on pyritty löytämään aktiivisella kontaktoinnilla. Maaliskuussa päätimme, että ennen juhannusta olemme sopineet yli 150 asiakaskäyntiä. Viime maanantaina raja ylittyi ja juhlistimme sitä siemaisemalla tujaukset 21-vuotiasta viskiä. Oli muuten hyvää.

Mitä olemme oppineet vai olemmeko oppineet mitään? Kysyin myös Tatulta ja Villeltä, tässä videolla heidän vastauksensa. Huomatkaa hieno kuvan rajaaminen. Ammattilaiskuvaaja asialla… 🙂

Tässä myös minun oppini keväältä 2011

1. Rohkeus.
Menestyminen syntyy siitä, että uskaltaa toimia omien vahvuuksiensa mukaan. Mikael Granlundista ei olisi omalle joukkueelleen hyötyä, mikäli hän ei uskaltaisi pelata omilla vahvuuksillaan. Kun uskaltaa vetää omalla tyylillään voi tuloksena on vaikka minkälaisia ilmaveivejä. Meillä apinalaumassa on pikkuhiljaa uskallettu jakaa vastuuta yksilöille. Hugo on osoittanut keväällä paljon johtajuutta vaatimalla meiltä tekoja. Tatu on ollut rohkea ja johtanut meitä esimerkillään. Me muutkin olemme terävöittäneet tekemistämme. Tällä linjalla pitää uskaltaa jatkaa syksyllä.

2. Tiimin voima
Joukossa tyhmyys tiivistyy mutta tiimissä oppimisen vauhti kiihtyy. Johanna sanoi jo vuodenvaihteessa, että yksin en tule näihin tavoitteisiin pääsemään mutta jos tiiminä tehdään niin sitten onnistuu. Nyt ollaan tehty tiiminä ja tulokset on kovat.

3. Jääräpäisyys
Yrittäjän on oltava sitkeä. Aavikkovaiheet ovat välillä pitkiä, mutta uskoa ei saa menettää. Meillä on tämän vuoden teemahenkilönä UKK ja ennen kaikkea hänen jääräpäisyytensä. Valitulla linjalla mennään. Ei muuta kuin banaanipuvut päälle ja keikalle!

Janne
 

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.