Yellow Office Brazil

Monkey Business on tehnyt projekteja Brasiliassa vuodesta 2009 lähtien. Ensimmäinen casemme oli kaksiviikkoisen tiimityövalmennuksen vetäminen Sao Paulossa Santander pankin ja paikallisen koulutusinstituutio Senacin henkilöstöjohdolle heidän kutsumanaan kesällä 2009. Siitä alkoi pitkä muutos- ja vientiprosessi Jyväskylän Tiimiakatemian viennissä brasilialaiseen koulutusinstituutio Senac Sao Pauloon. Vientiprosessia on tehty yhteistyössä Tiimiakatemian verkoston Mondragonin yliopiston ja Partus Oy:n kanssa, ja toukokuussa 2012 käynnistyi Brasilian Tiimimestari -ohjelma, jonka osallistujat ja valmentajat käytännössä jatkavat tätä Monkeyn Hennan ja Valtterin sekä ydinyhteistyökumppanimme Sanna Tossavaisen käynnistämää prosessia. Ensimmäinen Brasilian projektimme opetti meille jo maan kielen ja paljon tapoja sekä projektien rakentamista vieraassa maassa. Nyt Brasilia tuntuu kodilta, ja tällä hetkellä teemme Sao Paulossa tarjousta Santander pankille isosta tiimivalmennuksesta syksylle 2012. Samalla tutustumme Brasilian koulutuskenttään ja teemme projektia LatAm koulutusmarkkinoista EduCluster Networkin kanssa. Monkey Busineksen ajatuksena on Yellow Officen avaaminen Brasiliaan vuoden 2013 alusta. Vielä emme tiedä, tuleeko se Sao Pauloon vai Rioon vai minne, tai miksei moneenkin kaupunkiin! Sao Paulossa meillä on vahva verkosto ja loistavia verkostokumppaneita on myös Riossa sekä Belo Horizontessa. Kuten hyviin brassitapoihin kuuluu, olemme avoimia uudelle ja uusille yhteistyöehdotuksille näillä markkinoilla.

Lisätietoja Valtterilta ja Hennalta: valtteri@banana.fi / henna@banana.fi

Brasilian blogimme: http://teamacademybrazil.wordpress.com/

Here’s the text briefl in English:

Monkey Business has been working Brazil since 2009. It’s been a lot fun. We have collaborated with Partus Ltd. especially in the case with Senac Sao Paulo. The idea is to start a Team Academy program in Sao Paulo. More info from Valtteri and Henna: valtteri@banana.fi / henna@banana.fi Furthermore, there’s a special blog about this TA Brazil project in here: http://teamacademybrazil.wordpress.com/.

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.