Yrittäjäksi Yliopistosta

Olemme mukana kehittämässä Jyväskylän Yliopiston tohtorikoulutettavien yrittäjyysvalmiuksia. Yhteistyössä Humap Oy:n toteutettavassa projektissa on järjestetty kaksi noin vuoden mittaista valmennusprosessia johon hakeutui yrittäjyydestä kiinnostuneita jatkokoulutettavia tai yliopiston muuta henkilöstöä. Valmennuksen tavoitteena on mm. kiteyttää osallistujien osaaminen kaupallistettavaan muotoon, hahmotella tuotekehitystä ja luoda edellytyksiä yritystoiminnan käynnistämiseen. Lisätietoa aiheesta: Janne Roiha, 044 0342179

http://yrittajaksiyliopistosta.jyu.fi/

Together with Humap LTD we are working to increase the number and spirit of entrepreneurs within the PhD students of the social sciences department of Jyväskylä University. The goals include to crystallize the potential offering these people could have. The results are very encouraging. More information from Mr. Janne Roiha +358 44 0342179 and from the official website of the project: http://yrittajaksiyliopistosta.jyu.fi/

Tagged under

More Action. More Chaos. More Mistakes. More Learning.

© 2008-2015 Monkey and Banana Osk. c/o Crazy Town, Lutakonaukio 7. 40100 Jyväskylä. Y-tunnus: 1864486-7.

Soita toimitusjohtajallemme Tatulle +358 40 831 8118

Monkey Business is a registered trademark of Monkey and Banana osk. Monkeys reserve the right to change themselves and the world.